Τρίτη, 16/04/24
Ολυμπιακός

Δυο Γάλλοι στη λίστα του Ολυμπιακού! (photos)

Μετά την “αγορά” της Σερβίας, όπου ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να “αρπάζει” πρώτος και καλύτερος τα ταλέντα της χώρας, σειρά δείχνει να έχει η Γαλλία.

Οι “ερυθρόλευκοι¨ παρακολουθούν στενά δυο νεαρούς από το γαλλικό πρωτάθλημα και έχοντας τον Κριστιάν Καρεμπέ στην ομάδα, η “πόρτα” της γαλλικής αγοράς, ανοίγει εύκολα.

Πιο συγκεκριμένα, την περίοδο αυτή, οι Πειραιώτες έχουν ρίξει το βάρος τους σε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Αζαξιό και ενδεχομένως να αποτελέσουν τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις.

Πρώτος είναι ο Μουναϊμ Ελ Ιντρίσι, ο 21χρονος επιθετικός. Γεννημένος στις 10/02/1999, με Γαλλομαροκινή καταγωγή. πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Αζαξιό.

 

 

Έχει πετύχει 5 γκολ σε 21 παιχνίδια και στο “λιμάνι” πιστεύουν ότι μπορεί να βαδίσει στα χνάρια του Ελ Αραμπί.

Στο “μικροσκόπιο” βρίσκεται και ο Ματέο Τραμονί, που επίσης αγωνίζεται στην Αζαξιό. Πρόκειται για 20χρονο μέσο, (γεννημένος στις 20/01/2000) που και αυτός διανύει μια καλή σεζόν με την γαλλική ομάδα.

 

 

Σε 25 φετινά παιχνίδια έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 3 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ. Στον Ολυμπιακό φέρονται να έχουν προετοιμάσει κατάλληλα το “έδαφος” ώστε να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι με μεταγραφή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός επιμένει στο πλάνο με την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών, με προοπτικές εξέλιξης  και φυσικά μεταπώλησης. Μένει να δούμε αν θα τους εμπιστεύεται και εντός αγωνιστικού χώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάει… Τουρκία με ένα μεγάλο ταλέντο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάει στην Τουρκία, ως μέλος της αποστολής της ομάδας. Με τον ταλαντούχο Ισίδωρο...
ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης τσεκάρεται ως ο… νέος “Γκβαρντιόλ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Μπριζ, με... αρκετά μάτια πάνω του, που τον παρακολουθούσαν. Όπως έγραψε το Sportdog,...
UEFA Youth League

Το αφιέρωμα της UEFA για το Ολυμπιακός – Ναντ!

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο παιχνίδι την Παρασκευή, στην ημιτελική φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει...