Παρασκευή, 29/03/24
ΑΕΚ

Δυο “αστέρια” για την ΑΕΚ! (photo)

Έτοιμη να πάρει αρκετούς παίκτες από το Περιστέρι είναι η ΑΕΚ. Έπειτα από το ενδιαφέρον για τον Χρήστο Μανδά που σας αναφέραμε τις προάλλες, τον οποίος φέρεται να τον βλέπει ως αντί-Μπάρκα.

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου μπήκαν στη λίστα των “κιτρινόμαυρων”. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Κατράνη και Γιώργο Νταβιώτη.

Ο 21χρονος μπακ (γεννημένος στις 4/5/1998) είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Στην αρχή της χρονιάς δεν έπεισε στον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του, όμως στην πορεία έδειξε το ταλέντο του. Ο δανεισμό του από την Σεντ-Ετιέν λήγει και οι Περιστεριώτες θέλουν να τον κρατήσουν.

Η ομάδα της Γαλλίας φαίνεται πως θα δώσει το “πράσινο” φως για να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του, όμως κάπου εδώ μπαίνει το οικονομικό. Η Σεντ-Ετιέν δεν θέλει να τον δώσει δωρεάν – κάτι για το οποίο ελπίζει ο Ατρόμητος – αντίθετα θέλει να βάλει κάποιο ποσό στα ταμεία της. Η ΑΕΚ κάνει το “μπάσιμο” της γι’ αυτό τον λόγο, καθώς όπως όλα δείχνουν θα ξεμείνει από αριστερό μπακ. Για τον Έλληνα αμυντικό ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και ο ΠΑΟΚ.

 

 

Όσον αφορά τον 21χρονο μέσο (γεννημένος στις 29/6/1998). Ο Νταβιώτης είναι ένα από τα ταλέντα που πιστεύουν στο Περιστέρι, πήρε φέτος τις ευκαιρίες του, έδειξε καλά σημάδια γραφής και υπολογίζουν ότι θα έχει την εξέλιξη των προηγούμενων νεαρών πάνω στους οποίους βασίστηκε ο Ατρόμητος.

Η περίπτωση του είναι πιο δύσκολο να προχωρήσει, καθώς ο Ατρόμητος έχει τον τελευταίο λόγο και άπαντες θεωρούν πως είναι αρκετά νωρίς να τον αφήσουν να φύγει από την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...