Ολυμπιακός

Δίνει… χρόνο στον Τζολάκη ο Ολυμπιακός! (photo)

Παίρνει παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ο 17χρονος πορτιέρο (γεννημένος στις 8/11/2002) διανύει μία ονειρική σεζόν με τους “ερυθρόλευκους” και πλέον ετοιμάζεται να καθιερωθεί στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με το Sport24, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σκοπό να ξεκουράσει σε κάποια παιχνίδια τον Ζοσέ Σα και σκέφτεται σοβαρά να δώσει τη θέση του στον νεαρό.

 

 

 

Ο προπονητής των Πειραιωτών έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Τζολάκη και δεν αποκλείεται να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Άλλωστε ο Μάρτινς έχει δείξει πως δεν κολλάει στο να ρισκάρει μαζί του, καθώς τον ξεκίνησε βασικό στην πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, παρά την δυσκολία του παιχνιδιού.

Σε περίπτωση που τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι δικαίωση και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Τζολάκης προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά με την U19, όπου μετράει συνολικά 21 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και δείχνει έτοιμος να αναλάβει ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ντόρτμουντ παρουσίασε Καρέτσα με άρωμα… σουβλατζίδικου!

Επίσημο και με ελληνικό χρώμα...Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με...

Έξι πρωταθλητές της U17 του Παναθηναϊκού υπογράφουν συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U15 του Παναθηναϊκού!

Μπήκε κι η U15 του Παναθηναϊκού σε ρυθμούς νέας...

Ο ΠΑΟΚ έριξε… άκυρο για “Ντέλια” και πάει για νεαρό Γάλλο!

Δύο ξεχωριστές υποθέσεις στο μεταγραφικό τοπίο του ΠΑΟΚ, με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ