Κυριακή, 15/02/26
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
Αγγλία

Άρχισαν τα… ωραία στη Γιουνάιτεντ με Πογκμπά και Φερνάντες! (vid)

Μια πρώτη ιδέα στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στην επανέναρξη της Premier League, έδωσαν οι Πολ Πογκμπά και Μπρούνο Φερνάντες.

Οι δύο μέσοι των “κόκκινων διαβόλων” έπαιξαν χθες για πρώτη φορά μαζί στο φιλικό κόντρα στην Γουέστ Μπρομ και οι παρευρισκόμενοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την συνεργασία τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τα έβρισκαν μια χαρά μεταξύ τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ λίγο έλειψε να συνδυαστούν και να πετύχουν ένα υπέροχο τέρμα. Ωστόσο, μετά την εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Πογκμπά, το βολέ που επιχείρησε ο Φερνάντες πέρασε λίγο άουτ.

Δείτε το video:

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ αλλά και ο προπονητής της Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μπορούν πλέον να έχουν έναν λόγο για να χαίρονται και να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, βλέποντας πως κάτι καλό φτιάχνεται.

Το δίδυμο Πογκμπά-Φερνάντες στο κέντρο δεν αποκλείεται πάντως να το δούμε και στο restart της Premier League, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Τότεναμ σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει την είσοδο στην προνομιούχο τετράδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

Πήρε την εξ’ αναβολής νίκη στις Σέρρες η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε από τις Σέρρες, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ