Viral

Αποκτά και… δέκατο αδερφάκι η Σίτι!

Το City Football Group ολοκλήρωσε την αγορά της Λόμελ, ομάδας που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του Βελγίου.

Οι “λεφτάδες” της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να ολοκληρώσουν την αγορά και της Νανσί, από μέρα σε μέρα και έτσι ο όμιλος θα έχει δέκα ομάδες στο ενεργητικό τους.

Όταν ολοκληρωθεί το deal η Νανσί θα είναι η τέταρτη ευρωπαϊκή ομάδα του City Football Group, μετά τις Μάντσεστερ Σίτι και την Τζιρόνα (Iσπανία), Λόμελ (Βέλγιο) ενώ στον όμιλο υπάρχουν ακόμα οι Μέλμπουρν Σίτι (Αυστραλία), Γιοκοχάμα Φ. Μαρίνος (Ιαπωνία), Μοντεβιδέο Τόρκι (Ουρουγουάη), Σιτσουάν Τζιουνιού (Κίνα) και Μουμπάι Σίτι (Ινδία).

Μάλιστα οι σκάουτερ του ομίλου έχουν πάρει εντολή να εντοπίσουν ταλέντα, από όλο τον κόσμο για να ενισχυθούν οι “Πολίτες”, οι οποίοι θα πηγαίνουν να κάνουν το… αγροτικό τους στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, πριν καταλήξουν στην ομάδα του Γκουαρδιόλα!

Εκτός αυτού οι κινήσεις των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Σίτι έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, από πολλούς, που αναζητούν τι κρύβεται πίσω από αυτές τις κινήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

Η ΕΠΟ αποφάσισε για το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Λετονία!

Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ορίστηκε ως έδρα για έναν...

Νεαρός του Άρη αποχώρησε για άλλη ομάδα!

Ο Ηρακλής Θερμαϊκού διαμορφώνει το ρόστερ του με στοχευμένες...

Δυο ταλέντα του ΠΑΟΚ αποχώρησε για… νέους προορισμούς!

Δύο αποχωρήσεις από την U19 του ΠΑΟΚ, με τους...

Τι αλλάζει στα πρωταθλήματα U19 και U17 της Superbet League 2;

Αλλαγές και αναβαθμίσεις έρχονται στα πρωταθλήματα υποδομών της Superbet...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ