Βόλος

Αποφασισμένος για όλα ο Τσαούσης! (vid)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Βόλου (γεννημένος στις 11/05/2000) ήταν ο σκόρερ της ομάδας του, στη νίκη επί της Ξάνθης.

Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ, 20χρονος άσος, μίλησε για την χθεσινή επιτυχία και τα μελλοντικά του πλάνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

Για την πορεία του από τον ΠΑΟΚ μέχρι το Βόλο:

Ξεκίνησα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά πήγα στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ και τώρα βρίσκομαι στο Βόλο. Ήμασταν μία πολύ καλή φουρνιά στον ΠΑΟΚ. Έχουμε κρατήσει επαφές και με κάποιους είμαστε στο Βόλο. Έχουμε κατακτήσει τίτλους στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και τώρα κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Για τις δυσκολίες μετάβασης:

Από εκείνες τις ηλικίες μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε με άλλους ποδοσφαιριστές. Τώρα υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των Ακαδημιών και της Σούπερ Λίγκας 1. Η συνεργασία με συμπαίκτες, με ξένους και με άλλους που έχουν περισσότερες παραστάσεις από εμάς τους νεαρούς.

Για τις θυσίες που κάνει ο κάθε αθλητής:

Εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο. Δεν χωρούν ξενύχτια, ποτά και δεν γίνεται να ξεφεύγουμε. Έτσι και αλλιώς δεν μου αρέσει κάτι. Μου αρέσει περισσότερο να είμαι με φίλους στο σπίτι και να κάνουμε πράγματα εκεί.

Για τον Βόλο:

Το γεγονός ότι είχαμε να πετύχουμε αρκετές αγωνιστικές κάποια νίκη μας είχε προβληματίσει και τώρα μας έδωσε καλύτερη διάθεση και είναι διαφορετικό το κλίμα στα αποδυτήρια. Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να φτάνουμε σε κάθε ματς στη νίκη, όπως κάναμε και χθες.Δεν έχει σημασία ποιος θα κάνει την ασίστ ή το τελείωμα. Με τον Βασίλη (Κουτσιανικούλη) έχουμε πολύ καλή συνεργασία, παρότι βρισκόμαστε λίγο καιρό στην ομάδα. Η χημεία είναι πολύ σημαντική σε ένα σύνολο.

Για το τρίμηνο της καραντίνας:

Δεν μπορούσα να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς το ποδόσφαιρο. Μας έλειψαν αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά μας. Μέσα σε αυτό το διάστημα δούλεψα περισσότερο, μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση. Άμα θέλεις να δουλέψεις, θα βρεις τον τρόπο. Την ομαδική προπόνηση, σίγουρα, δεν μπορούμε να τη φτάσουμε μόνοι μας.

Δείτε το γκολ που πέτυχε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

Γίνεται προπόνηση με… 3 ποδοσφαιριστές; Γίνεται!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει... ξεμείνει από ποδοσφαιριστές και έτσι ο Αντσελότι θα κάνει προπόνηση με ότι έμεινε. Τα...
Ιταλία

Ο Μανδάς έβαλε τζίφρα… ανανέωσης με τη Λάτσιο!

Ο Χρήστος Μανδάς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Λάτσιο και πήρε... μεγάλη αύξηση στις αποδοχές του. Η...
Κύπελλο (U19)

Σάββατο με… προημιτελικά Κυπέλλου για τις ομάδες U19!

Το Κύπελλο U19 επιστρέφει με την προημιτελική φάση και ντέρμπι που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Τα προημιτελικά θα...
Αγγλία

Τα “έσκασε” για τα… καλά η Τσέλσι για 17χρονη...

Η Τσέλσι είδε πως με τους... αστέρες δεν της βγήκε και τόσο, οπότε αρχίζει να επενδύει σε...
Αγγλία

“Είδα την Ελλάδα να παίρνει EURO! Μπορεί να το...

Θέλοντας να δείξει ότι η Άρσεναλ μπορεί να πάρει τον τίτλο, ο Τιερί Ανρί αναφέρθηκε στην τεράστια...