Ολυμπιακός

Από το γήπεδο στις… πανελλαδικές! (photo)

Σήμερα έγινε… σέντρα στις πανελλαδικές εξετάσεις, για αρκετούς μαθητές, αλλά και ποδοσφαιριστές – μαθητές!

Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, όπου βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας για τον Άρη και σήμερα βρίσκεται στο σχολείο του.

Ο ίδιος μίλησε για την κατάσταση που ξεκίνησε να βιώνει από σήμερα…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη χρονιά που πέρασε

Προετοιμάστηκα επί έναν χρόνο με αρκετό διάβασμα και βρίσκομαι στην τελική ευθεία.

Για το αν έχει άγχος

Σίγουρα υπάρχει άγχος αλλά είναι το δημιουργικό.

 

 

Για τις ευχές που δέχτηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού

Είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση θέλει οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας να συνδυάζουν ποδόσφαιρο και σχολείο, οπότε δέχτηκα τις ευχές από προπονητές και συμπαίκτες.

Για το διάστημα της καραντίνας

Πέρασα αυτό το διάστημα στην προσωπική μου πατρίδα, τα Χανιά και ήταν πολύ όμορφα. Το ποδόσφαιρο μου έλειψε αλλά είμαστε πίσω υγιείς.

Για τον απολογισμό της φετινής σεζόν

Ήταν μια πρωτόγνωρη σεζόν για μένα, με αρκετές εμπειρίες και υποχρεώσεις τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο σχολείο. Αυτό που θέλω είναι να ανεβαίνω μικρά σκαλοπάτια για να φτάσω στον τελικό μου στόχο που είναι να καθιερωθώ στην ομάδα του Ολυμπιακού.

 

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά, που ξεκινούν σήμερα αυτή τη δοκιμασία, καλή επιτυχία!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε ταλεντάκι από την Κέρκυρα ο Πανιώνιος!

Ένα νέο ταλέντο από την Κέρκυρα χτυπά την πόρτα...

Σοβαρό τροχαίο για νεαρό της U19 της ΑΕΚ – Video από τον απεγκλωβισμό!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Πεντέλης στα Μελίσσια το...

Φιλική ήττα της Εθνικής από το Κατάρ!

Η Εθνική Ελπίδων (U21) ηττήθηκε 2-1 από την U23...

Η ΑΕΚ δοκιμάζει ταλεντάκι από τον Πανθρακικό!

Η ΑΕΚ έχει στις εγκαταστάσεις της ένα ταλαντούχο παιδί...

“Ο κόσμος είδε ότι υπάρχει ταλέντο στα παιδιά του Άρη”!

Ο προπονητής της U19 του Άρη, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, μίλησε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ