Ολυμπιακός

Από το γήπεδο στις… πανελλαδικές! (photo)

Σήμερα έγινε… σέντρα στις πανελλαδικές εξετάσεις, για αρκετούς μαθητές, αλλά και ποδοσφαιριστές – μαθητές!

Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, όπου βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας για τον Άρη και σήμερα βρίσκεται στο σχολείο του.

Ο ίδιος μίλησε για την κατάσταση που ξεκίνησε να βιώνει από σήμερα…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη χρονιά που πέρασε

Προετοιμάστηκα επί έναν χρόνο με αρκετό διάβασμα και βρίσκομαι στην τελική ευθεία.

Για το αν έχει άγχος

Σίγουρα υπάρχει άγχος αλλά είναι το δημιουργικό.

 

 

Για τις ευχές που δέχτηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού

Είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση θέλει οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας να συνδυάζουν ποδόσφαιρο και σχολείο, οπότε δέχτηκα τις ευχές από προπονητές και συμπαίκτες.

Για το διάστημα της καραντίνας

Πέρασα αυτό το διάστημα στην προσωπική μου πατρίδα, τα Χανιά και ήταν πολύ όμορφα. Το ποδόσφαιρο μου έλειψε αλλά είμαστε πίσω υγιείς.

Για τον απολογισμό της φετινής σεζόν

Ήταν μια πρωτόγνωρη σεζόν για μένα, με αρκετές εμπειρίες και υποχρεώσεις τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο σχολείο. Αυτό που θέλω είναι να ανεβαίνω μικρά σκαλοπάτια για να φτάσω στον τελικό μου στόχο που είναι να καθιερωθώ στην ομάδα του Ολυμπιακού.

 

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά, που ξεκινούν σήμερα αυτή τη δοκιμασία, καλή επιτυχία!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πενθεί ο ΠΑΟΚ – “Έφυγε” νεαρή ποδοσφαιρίστρια!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.Η...

Σε αναζήτηση προπονητή η U19 του Λεβαδειακού – Τέλος από την ομάδα ο Κιάσσος!

Ο Κώστας Κιάσσος αποχωρεί από τον Λεβαδειακό έπειτα από...

Ο Άρης πήρε ταλεντάκι του Μακεδονικού!

Ο Άρης ενισχύει τις ακαδημίες του με μια κίνηση...

Κοντά στο να γίνει… Κανονιέρης ο Τζόλης!

Η Άρσεναλ φαίνεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του...

Και… δεύτερο “Πράσινο” ταλέντο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ