Παρασκευή, 19/04/24
ΠΑΟΚ (U19)

“Αν το αξίζεις θα… ανταμειφθείς στον ΠΑΟΚ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της U19 του ΠΑΟΚ, Αβεντίς Αβεντισιάν, μίλησε στο Metropolis, για την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και τα μελλοντικά το όνειρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέλος της ομάδας και συνέβαλα τα μέγιστα για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Πρωταθλήματος. Από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν στόχος και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Το μυστικό της επιτυχίας ήταν η ταπεινότητα που μας πέρασε ο προπονητής μας, η πολύ δουλειά και η μεθοδικότητα μας. Ο Πάμπλο Γκαρσία θεωρεί για να φτάσεις στην επιτυχία, αν το αξίζεις θα ανταμειφθείς. Το όνειρό μου είναι να παίξω και να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να αγωνιστώ σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:

 

‘Στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να πάρουμε και πάλι αήττητοι το Πρωτάθλημα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Από τα πρώτα μου βήματα έπαιζα αριστερό μπακ, είμαι προσηλωμένος στα αμυντικά μου καθήκοντα, αλλά μου αρέσει να τρέχω όλη την πτέρυγα και να βοηθάω και επιθετικά. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Εθνικής Ελλάδας και ήταν μεγάλο κατόρθωμα που καταφέραμε να φτάσουμε στα τελικά του Euro. Μου αρέσει το ενδιαφέρον της Αρμενίας, αλλά πρέπει να πάρω μια απόφαση στο μέλλον για ποια Εθνική θα ακολουθήσω. Ο ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου και της καριέρας μου. Είμαι από τα έξι μου στην ομάδα, μου έχει προσφέρει πολλά τόσο αγωνιστικά, όσο και σε επίπεδο γνώσεων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...