Πέμπτη, 25/04/24
Γαλλία

Αισιοδοξία για παραμονή Νειμάρ στην Παρί! (photo)

To “σήριαλ” της παραμονής ή όχι του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, είχε και θα έχει πολλά… επεισόδια μέχρι να δούμε τι θα συμβεί στο τέλος.

Η αλήθεια είναι πως ο Βραζιλιάνος άσος είναι… φευγάτος από το Παρίσι από την στιγμή που έφτασε εκεί, με το όνομα του να παραμένει μόνιμα συνδεδεμένο με την πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα.

Οι “μπλαουγκράνα” είναι το απόλυτο φαβορί για να εντάξουν στην ομάδα του τον “Νέι“, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν όσο τίποτα άλλο τον επαναπατρισμό του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις και οι σφήνες δεν λείπουν ποτέ, ειδικά όταν μιλάμε για μεταγραφικά σενάρια.

Τις τελευταίες ημέρες, φήμες θέλουν την ομάδα της Γιουβέντους να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να “κοντράρει” την Μπάρτσα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, με τους “μπιανκονέρι” να είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολλά.

 

 

Παρόλα αυτά, μια σημερινή δήλωση ενός πολύ καλού γνώριμου του Νεϊμάρ, έρχεται να ανατρέψει όλα τα παραπάνω δεδομένα.

Αναφερόμαστε στον πρώην ατζέντη του ποδοσφαιριστή, τον Βάγκνερ Ριμπέιρο, που δηλώνει με περίσσεια σιγουριά, πως ο Νεϊμάρ θα παραμείνει στην Παρί.

Ο ίδιος δήλωσε στο “Fox Sports”:

“Νομίζω ότι ο Νεϊμάρ θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, επειδή η αγορά είναι πλέον διαφορετική. Ο οικονομικός κόσμος του ποδοσφαίρου θα αλλάξει αισθητά”.

 

Σίγουρα τα νέα οικονομικά δεδομένα που θα υπάρχουν στον χώρο του ποδοσφαίρου θα επηρεάσουν πολλά πράγματα, μένει να δούμε αν η υπόθεση του Νεϊμάρ, θα είναι ένα από αυτά.

Από την πλευρά της Παρί υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, λόγω των οικονομικών δεδομένων την μετά – κορονοϊού εποχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...