Γαλλία

Αυτός θα λύσει το πρόβλημα στην άμυνα της Παρί! (photo)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δαπανήσει τα τελευταία χρόνια έναν… πακτωλό χρημάτων, αλλά δεν έχει καταφέρει να λύσει το αμυντικό της πρόβλημα. Εμπαπέ και Νεϊμάρ ήταν δύο από τα… επιθετικά όπλα που απέκτησε η Παρί τα τελευταία χρόνια, ξοδεύοντας ένα ποσό κοντά στα 400 εκατ. ευρώ!

Παρότι έχουν ξοδέψει, όμως, πάρα πολλά χρήματα οι Παριζιάνοι δεν έχουν καταφέρει κάποια διάκριση στο Champions League, αφού συνήθως την πατάει από την αμυντική της συμπεριφορά.

Ο Τιάγκο Σίλβα ήταν ο βασικός στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν τα τελευταία χρόνια, αλλά συνήθως δεν είχε κάποιον συμπαραστάτη. Μετά από οκτώ χρόνια θητείας στο Παρίσι, όμως, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποχωρεί και η ομάδα φαίνεται πως έχει βρει τον αντικαταστάτη του.

 

 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου. Ο λόγος για τον Λούκας Ερναντές, ο οποίος είναι ο νούμερο ένα στόχος των Γάλλων. Για να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να καλύψουν οικονομικά τους Βαυαρούς, οι οποίοι θέλουν ένα ποσό κοντά στα 80 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Τη φετινή σεζόν, ο 24χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδι με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, μία χρονιά μετά την μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάει στο… CAS ο Ολυμπιακός για Κωστούλα – Δεν δέχεται την απόφαση της ΕΠΟ!

Η υπόθεση Μπάμπη Κωστούλα αποκτά νέα διάσταση, αυτή τη...

Πιθανή η επιστροφή του Τζίμα στην Ελλάδα!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

“Να καταργηθούν οι κόκκινες και οι ομάδες από μικρές πόλεις”!

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πάντα είχε...

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ