Πέμπτη, 28/03/24
Viral

Αδιανόητα πράγματα από τον Νειμάρ – Χυδαία επίθεση προς τον σύντροφο της μητέρας του! (photo)

Ένα ηχητικό που κυκλοφόρησε έχει δημιουργήσει σάλο στην Βραζιλία, ο λόγος; Τ’ ότι ακούγεται ο Νεϊμάρ να βρίζει χυδαία τον 23χρονο bisexual “πατριό” του.

Πριν από λίγες ημέρες ο 23χρονος Τιάγκο Ράμος και η μητέρα του Νεϊμάρ, η 52χρονη Ναντίν Γκονσάλβες, κατέληξαν στο νοσοκομείο, έπειτα από έναν άγριο καυγά που είχαν.

Το επόμενο επεισόδιο της σαπουνόπερας είναι ένα ηχητικό που διέρρευσε από τον Τύπο και ακούγεται ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί να μιλάει μέσω Twich με τους φίλους του και να εκφράζεται με τον πλέον χυδαίο τρόπο για τον επίδοξο “πατριό” του.

 

 

Ο Βραζιλιάνος υποστηρίζει ότι αυτό που συνέβη μεταξύ της μητέρας του και του Τιάγκο Ράμος ήταν ένας πολύ έντονος καυγάς και όχι ένα οικιακό ατύχημα, όπως είχε διαρρεύσει σχετικά. Αρχικά, η μητέρα του είχε πει ψέματα στον Νεϊμάρ ότι ο Τιάγκο είχε πέσει από τις σκάλες, έχοντας την ατυχία να χτυπήσει με ένα τζάμι που έσπασε και τον τραυμάτισε. Ο Νεϊμάρ δεν το πίστεψε, γιατί ξέρει που ακριβώς βρίσκεται το συγκεκριμένο τζάμι στο σπίτι της μητέρας του.

Τα χειρότερα, όμως, έρχονται στη συνέχεια, όπου ο Νεϊμάρ αποκαλεί τον Τιάγκο “viadinho”, μια βρισιά που στην Βραζιλία χρησιμοποιείται για τους ομοφυλόφιλους. Ο Ράμος δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι bisexual και αυτός μάλιστα φέρεται να ήταν ο λόγος ενός σύντομου (;) χωρισμού του με την μητέρα του Νεϊμάρ.

Ο ποδοσφαιριστής, όμως, δεν σταμάτησε εκεί στην συνομιλία με τους φίλους του, στους οποίους ζητάει να πάνε όλοι μαζί και “να του χώσετε ένα σκουπόξυλο στον κ@@ο”!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...