Παρασκευή, 29/03/24
Αγγλία

Αδειάζει το ρόστερ η Λίβερπουλ για να… ανοίξει χώρο!

Το πρωτάθλημα φέτος ανήκει στη Λίβερπουλ. Ήδη θα είχε κατακτήσει τον τίτλο εάν δεν είχε γίνει η διακοπή για την πανδημία. Όλοι οι “κόκκινοι” περιμένουν με ανυπομονησία να γίνει η απονομή και ήδη η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κάνει ανανέωση στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ήδη 6 ποδοσφαιριστές θα πουν αντίο στη Λίβερπουλ και αυτοί είναι οι εξής: Σακίρι, Οριγκί, Λόβρεν, Μάρκο Γκρούγιτς, Χάρι Γουίλσον και Λαλάνα

Ο Γερμανός τεχνικός έχει στο μυαλό του νέες προσθήκες για τη νέα χρονιά και εξετάζει την περίπτωση τόσο του Ρουμπέν Νέβες, όσο και του Αντάμα Τραορέ.

Για να γίνει βέβαια όμως κάτι τέτοιο, η Λίβερπουλ θα πρέπει να πουλήσει ποδοσφαιριστές για να βάλει λεφτά στα ταμεία της.

 

 

Γλυκοκοιτάζει τον Χάαλαντ η Λίβερπουλ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτέλεσε την μεταγραφή της χρονιάς για την Ντόρτμουντ, αφού εξέπληξε τους πάντες με το ταλέντο του και τις ικανότητές του στο χορτάρι. Τα γκολ και οι ασίστ έπεφταν βροχή, πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο μπήκε στο… μάτι αρκετών ομάδων, όπως της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και της Λίβερπουλ.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι “κόκκινοι” θέλουν να κάνουν το μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού και να αποκτήσουν τον 19χρονο (γεννημένος 21/07/2000) επιθετικό από την γερμανική ομάδα.

Η ξένη ιστοσελίδα ΄΄goal΄΄ αναπαράγει αυτή την είδηση τις τελευταίες ώρες και μάλιστα έκανε και ένα γκάλοπ στα social media, για τους φιλάθλους της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, δηλαδή πως θα τους φαινόταν μια τέτοια κίνηση.

Οι φίλοι της αγγλικής ομάδας φυσικά αντιμετώπισαν με θετικότητα την μεταγραφή αυτή και οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ όπως ήταν αναμενόμενο με δυσαρέσκεια.

Ο Χάαλαντ από τη στιγμή που αποκτήθηκε από τη γερμανική ομάδα, μετράει 10 γκολ και 3 ασίστ σε 11 ματς που έχει αγωνιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...