Πέμπτη, 25/04/24
Αγγλία

Χάνει το κορυφαίο ταλέντο της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vid)

Ο Άνχελ Γκόμες βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως μέχρι σήμερα δεν έχει βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 31/8/2000) σε λίγες εβδομάδες μένει ελεύθερος και θα μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει μετά τον Ιούνιο.

Στην Αγγλία έχουν διακοπεί τα πάντα εξαιτίας της πανδημία του κορωνοϊού και οι “κόκκινοι διάβολοι” ανανέωσαν ήδη το συμβόλαιο του Ταχίτ Τσονγκ, όμως δεν έχει γίνει η ανανέωση του συμβολαίου του Γκόμες.

Στο Ολντ Τράφορντ υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ανανεώσει, όμως τα αγγλικά μέσα υποστηρίζουν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του για άλλη ομάδα.

Ο Σόλκιερ είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του ότι θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα και φέτος είχε κάνει 6 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=q3sXJbe7yDQ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...