Ολυμπιακός

“Χαλάστρα” στον Ολυμπιακό – Αγγλική ομάδα παίρνει τον Ζότα! (vid)

Τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί για δύο νεαρούς μεσοεπιθετικούς. Ο λόγος για τους Άλεξ Κογιάδο από την Β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα και για τον Ζοάο Ζότα από την Μπενφίκα.

Όσον αφορά τον Κογιάδο, όπως διαβάσατε τις προάλλες στο talentabout, ο νεαρός ποδοσφαιριστής προτιμάει να μείνει στην Ισπανία, κάτι που σημαίνει ότι “χαλάει” το ντιλ με τον Ολυμπιακό.

Τώρα βλέπει μια ομάδα να μπαίνει σφήνα και για τον Ζοάο Ζότα. Πρόκειται για την αγγλική, Νότιγχαμ Φόρεστ, που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον 21χρονο (γεννημένος στις 30/3/1999) ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά μέσα αν τελικά η Νότιγχαμ πάρει το εισιτήριο για την Premier League, τότε κατά πάση πιθανότητα ο ποδοσφαιριστής θα καταλήξει εκεί, καθώς ο νεαρός Πορτογάλος προτιμάει το αγγλικό πρωτάθλημα.

Δείτε τον εν δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=10DSADQ1Eck

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παίρνει νεαρό επιθετικό ο Άρης!

Σε μεταγραφική κίνηση με φόντο το μέλλον προχώρησε ο...

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Στο UEFA Youth League η U19 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πάτησε γκάζι στην Ευρώπη και το... πάρτι...

Αφιέρωμα της “The Athletic” για τον Τζόλη – Από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ στο… Emirates!

Ένα εκτενές αφιέρωμα του "The Athletic" ξετυλίγει το νήμα...

Πρεμιέρα με την… 2η αγωνιστική στη Super League U17!

Η νέα σεζόν 2026-27 φέρνει τη δική της "γεύση"...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ