Παρασκευή, 18/10/24
ΑΕΚ

Βρέθηκε η “χρυσή” τομή με την ΑΕΚ; – Ανανεώνει ο Γαλανόπουλος! (photo)

Στον “αέρα” ήταν-είναι το μέλλον του Κώστα Γαλανόπουλου. Ο 22χρονος (γεννημένος στις 28/12/1997) Έλληνας μέσος έκανε μια εξαιρετική χρονιά φέτος με την ΑΕΚ, όμως τραυματίστηκε την κρισιμότερη στιγμή.

Πλέον έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, έπειτα από το χειρουργείο στον αστράγαλο και περιμένει την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, που είχε διακοπεί εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όμως… το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη, κάτι που βοηθούσε στο να φουντώσουν οι φήμες περί αποχώρησης του από την Ένωση.

Ο λόγος είναι τ’ ότι σε περίπου 6 μήνες θα είχε το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Η ΑΕΚ κινδύνευε να χάσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της, καθώς φαινόταν ότι υπήρχε χάσμα στο οικονομικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Χτύπησε" ταλεντάκι από Κύπρο η ΑΕΚ!

 

 

Οι “απαιτήσεις” του Γαλανόπουλου!

Ο Γαλανόπουλος είναι ένα πολύ ισχυρό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με αποδοχές 110.000 ευρώ, όταν επί παραδείγματι ο “ανεπιθύμητος” Σιμάο, έχει λαμβάνειν συνολικά 800.000 ευρώ για τα επόμενα δύο έτη!

Όπως αναφέρει το sport24, αυτή δεν θα είναι μια εύκολη διαπραγμάτευση για την ΑΕΚ. Ύστερα από 4 χρόνια στην πρώτη ομάδα, με κλιμακωτές αποδοχές 50, 70, 90 και 110.000 ευρώ ανά έτος, ο Γαλανόπουλος ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο και αυτό περιμένει να του δώσει η ομάδα. Το να βάλουμε εμείς τα ποσά στο τραπέζι, δεν έχει κάποιο νόημα. Το να πούμε όμως ότι θα απαιτήσει σημαντικά περισσότερα από τα χρήματα που παίρνει τώρα, είναι μια αλήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Στην ΑΕΚ έχουν πάθει... τρέλα με νεαρό ποδοσφαιριστή!

Μίλησε με Ίβιτς!

Ο Ίβιτς ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή, σε πρόσφατο τετ-α-τετ που είχαν οι δυο τους, για τους λόγους καθυστέρησης. Από την πλευρά του ήθελε να καθησυχάσει τον ποδοσφαιριστή, να τον ενημερώσει ότι είναι μέσα στις προτεραιότητές του αυτή η συζήτηση και να του εξηγήσει ότι ακόμα όλα είναι θολά ως προς τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, ενόψει της επόμενης σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πρεμιέρα με τρι(-α)ποντο για την ΑΕΚ στον Βόλο!

Στη συζήτηση που είχε άκουσε τον τεχνικό διευθυντή να του μεταφέρει ότι θα γίνει αυτό που πρέπει με την υπόθεσή του και ότι η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους για μεγάλο χρονικό ορίζοντα. Όλα θα φανούν στο άμεσο μέλλον…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γερμανία

Το μεγάλο όνειρο του Κουλιεράκη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φέρεται να έχει σαν μεγάλο του στόχο να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Και...
Ολυμπιακός (U19)

Ξεκινά το “ταξίδι” για φέτος ο Πρωταθλητής Ευρώπης!

Πανέτοιμος για την φετινή σέντρα στο Youth League είναι ο Ολυμπιακός, που θα συμμετάσχει ως πρωταθλητής Ευρώπης. Οι...
Κύπελλο (U19)

Κλήρωσε για τη νέα διοργάνωση του Κυπέλλου U19!

To Κύπελλο U19 θα είναι μέσα στις διοργανώσεις υποδομής, από αυτή τη σεζόν, με την κλήρωση να...
Ισπανία

“Δεν πρόκειται να επιστρέψω με αυτόν τον προπονητή”!

Ο Τιμπό Κουρτουά με μια του ατάκα... τελείωσε τον προπονητή της ομάδας του. Συγκεκριμένα ο Βέλγος κίπερ δεν...
Ισπανία

“Όσο ήταν ο Τσάβι η ομάδα έπαιζε σαν την…...

Η Μπαρτσελόνα του... Τσάβι δεν αποτελούσε φόβητρο για τις αντίπαλες ομάδες, όπως δήλωσε ένας παλιός προπονητής της. Ο...