Παρασκευή, 29/03/24
Παναθηναϊκός

Βλέπουν έναν… διαφορετικό Εμμανουηλίδη! (photo)

Η επιστροφή στις προπονήσεις για τις ομάδες έφερε μια συνολική εικόνα για τους ποδοσφαιριστές, τη μετά – καραντίνα εποχή!

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επέστρεψε στο γήπεδο και με τον Πανιώνιο συνεχίζει τις προπονήσεις, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί από κοντά τον νεαρό ποδοσφαιριστή του!

Για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μπήκε σε ρυθμούς φουλ εκγύμνασης από πάσα άποψη και είναι πλέον πανέτοιμος για τη δυναμική επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μετά το πέρας της παρούσας σεζόν.

 

 

Ο νεαρός φέρεται να έχει ξεπεράσει στο 100% τις ενοχλήσεις, που είχε στους κοιλιακούς του και δείχνει να έχει επιστρέψει για τα καλά!

Στα μέσα της σεζόν ο Εμμανουηλίδης ένιωθε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και είχε έναν μικροτραυματισμό, τον οποίο και ξεπέρασε πλήρως, δείχνοντας το πόσο έτοιμος είναι να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Η ενδυνάμωση στον κορμό του σώματός του προκειμένου να συρρικνώσει την πιθανότητα εμφάνισης νέους προβλήματος στο μέλλον, έχει “χτιστεί” καλά και αυτό φαίνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...