Πέμπτη, 25/04/24
Αγγλία

Το νέο μεγάλο αστέρι της Άρσεναλ κλέβει η Λίβερπουλ! (vid)

Η Λίβερπουλ είναι γεμάτη με αστέρες και όπως τόνισε και ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ δεν χρειάζεται κάποιον ακόμα “έτοιμο” ποδοσφαιριστή, αντίθετα θα κινηθεί για να αποκτήσει νεαρά παιδιά με μέλλον, ώστε να χτιστεί το μέλλον.

Στο Άνφλιντ έχουν μια πολύ καλή ομάδα και αυτό που θέλουν πλέον είναι η διάρκεια, για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να υπάρξουν κινήσεις παρόμοιες με αυτή που αναμένεται να κάνει. Συγκεκριμένα οι “κόκκινοι” θέλουν ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Άρσεναλ, τον Μπουκαγιό Σακά.

Πρόκειται για 18χρονο (γεννημένος στις 5/9/2001) που μπορεί να παίξει με άνεση σε όλη την πλευρά και έχει ήδη 12 συμμετοχές ως βασικός και 29 συνολικά με τους Λονδρέζους.

Το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και η Άρσεναλ κάνει τα πάντα για να του το ανανεώσει, όμως κάπου εδώ έχει μπει “σφήνα” η Λίβερπουλ.

Όπως τονίζουν τα βρετανικά μέσα ο ποδοσφαιριστής είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική των πρωταθλητών Ευρώπης, κάτι που κάνει ιδιαίτερα δύσκολα τα πράγματα για τους “κανονιέρηδες”.

Δείτε τον εν δράση:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...