Μπάσκετ

Το γράμμα του Κόμπε που “ανατριχιάζει” – Λες και το ήξερε! (photo)

Η Βανέσσα Μπράιαντ βρήκε ένα γράμμα στο σπίτι της, το οποίο είχε γράψει ο μεγάλος Κόμπε, για τα γενέθλια της.

Ανήμερα των γενεθλίων της, η σύζυγος του αδικοχαμένου Κόμπι, άνοιξε το γράμμα που της είχε γράψει –όπως συνήθιζε κάθε χρόνο- τη συγκεκριμένη ημέρα ο “Black Mamba”.

Μάλιστα εντύπωση έχει κάνει πως μέσα στο γράμμα, η Βανέσσα βρήκε μια φωτογραφία της που τη κρατούσε ένας άγγελος, γεγονός που “ανατριχιάζει”, αν σκεφτεί κανείς ότι έγινε στη συνέχεια.

“Χθες, βρήκα έναν φάκελο που έγραφε: Στην αγάπη της ζωής μου. Από τον, Πάπι. Περίμενα να ανοίξω άλλο ένα γράμμα την ημέρα των γενεθλίων μου. Μου έδωσε κάτι για να κοιτάξω το σήμερα. Η ειρωνεία είναι ότι ο Κόμπι είχε μία φωτογραφία μου, όπου με κρατούσε ένας άγγελος. Μου λείπει η αγάπη της ζωής μου και η γλυκιά μου Μαμασίτα. Είμαι ευγνώμων που ξύπνησα με τα τρία γλυκά μου κορίτσια σήμερα. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί σήμερα”, ανέφερε η σύζυγος του Κόμπι.

Δείτε το post της συζύγου του Κόμπε:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός με την Γιουβέντους!

Στο πρώτο του παιχνίδι στο Puskas Cup ο Παναθηναϊκός...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δεχθεί… προτάσεις πάνω από 25 “μυρίων” για Μουζακίτη!

Αποτελεί κοινό μυστικό στην διεθνή πιάτσα agents πως ο...

Ιστορική ομάδα ετοιμάζει τεράστιες αλλαγές στην Ακαδημία της!

Η "Βασίλισσα" του Βορρά αποφάσισε να επενδύσει στο μέλλον...

Πάει σε τουρνουά με κορυφαίες Ακαδημίες ο Παναθηναϊκός!

Η U17 του Παναθηναϊκού ζει μια δυνατή σεζόν. Αήττητοι...

Για ακόμη μια χρονιά ο Ολυμπιακός “υποδέχεται” ταλέντα στο Summer Camp!

Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά ότι τα μεγάλα ταλέντα δεν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ