Ισπανία

Την είπε στην Μπάρτσα ο Κουρτουά – Άδικο να το πάρει στα χαρτιά! (photo)

Άστραψε και βρόντηξε ο Τιμπό Κουρτουά.

Αν κατά πάσα πιθανότητα η χρονιά στην Ισπανία θα συνεχιστεί, υπάρχει μία πιθανότητα να τελειώσει από τώρα.

Αυτό το ενδεχόμενο κάνει έξαλλο τον Κουρτουά, ο οποίος ζητάει να συνεχιστεί κανονικά η La Liga. 

 

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ εξέφρασε τους προβληματισμούς του για το πόσο δίκαιο θα είναι αν το πάρει η Μπαρτσελόνα στα χαρτιά.

Ο 27χρονος δήλωσε πως η ομάδα του έχει παλέψει αρκετά για να φτάσει στη θέση που είναι και θα ήταν άδικο ο τίτλος να πάει αυτόματα στην Μπάρτσα, με προβάδισμα μόλις δύο βαθμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είμαστε μόνο δύο βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα και αν εκείνη έπαιρνε τον τίτλο, σε περίπτωση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, θα ήταν άδικο. Φέτος έχουμε φέρει ισοπαλία κι έχουμε πάρει τη νίκη σε μεταξύ μας παιχνίδια, ήμασταν η καλύτερη ομάδα.

Η περίπτωση της Λίβερπουλ είναι διαφορετική, γιατί είναι πολύ μακριά από τους διώκτες της. Θέλω να τελειώσει η σεζόν στο γήπεδο.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όλοι είναι υγιείς, να λάβουμε όλα τα προληπτικά μέτρα. Τι θα γίνει αν αρρωστήσει ένας παίκτης; Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψιν, αλλά θα ήθελα να τελειώσει η σεζόν στο γήπεδο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ο Κιελίνι διαπραγματεύεται για το ελληνικό διαμάντι”!

Το όνομα του Χρήστου Μουζακίτη ακούγεται όλο και πιο...

Νίκη για την Εθνική και παραμονή στην League A!

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U17!

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης για το πρωτάθλημα της...

Πάει στο… CAS ο Ολυμπιακός για Κωστούλα – Δεν δέχεται την απόφαση της ΕΠΟ!

Η υπόθεση Μπάμπη Κωστούλα αποκτά νέα διάσταση, αυτή τη...

Πιθανή η επιστροφή του Τζίμα στην Ελλάδα!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ