Παρασκευή, 19/04/24
Ολυμπιακός

Τι “κρύβει” το καλοκαίρι για τους νεαρούς τερματοφύλακες του Ολυμπιακού! (photo)

O Oλυμπιακός “καταστρώνει” τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν, με τον σχεδιασμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ένας από τους “γρίφους” που καλείται να λύσει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του, είναι το θέμα των γκολκίπερ.

Η ομάδα του Πειραιά, έχει την “πολυτέλεια” να διαθέτει πολλούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στον άσο, όμως θα πρέπει να διαλέξει προσεκτικά το πως θα τους αξιοποιήσει.

Στις ακαδημίες της ομάδας βρίσκονται οι Τζολάκης, Καραργύρης και Σιαμπάνης, τρεις νεαροί που έχουν αποδείξει ότι έχουν μπόλικο ταλέντο και το μέλλον τους ανήκει.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, (γεννημένος στις 08/11/2002), είδε τον Μαρτίνς να του εμπιστεύεται τα γάντια του βασικού στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο, δείχνοντας του την έμπρακτη εμπιστοσύνη του.

Ο νεαρός άσος, πιθανότατα θα κλείνει την τριάδα των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού από την επόμενη σεζόν, ακολουθώντας κανονικά την προετοιμασία και αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο της πρώτης ομάδας και της U19.

 

 

Όντας βασικό μέλος της U19 των “ερυθρόλευκων“, ο Τζολάκης μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη και επίσης πασπαρτού λύση στα χέρια του Μαρτίνς.

Ο Ηλίας Καραργύρης, (γεννημένος στις 29/06/2002), αποτελεί τον “βενιαμίν” της παρέας και θεωρείται ως ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της “ερυθρόλευκης” ακαδημίας.

Ο 17χρονος άσος, θα πάρει σύντομα προαγωγή στην U19 του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να τον πάρει μαζί του στην προετοιμασία, δίνοντας του έτσι το “βάπτισμα του πυρός”.

Ίσως να μην έχει έρθει η ώρα για την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός αρέσκεται στο να αξιολογεί από κοντά το μέλλον της ομάδας.

Την τριάδα κλείνει ο Μάριος Σιαμπάνης (γεννημένος στις 28/09/1999) που είναι και ο μεγαλύτερος ηλικιακά από τους τρεις. Το γεγονός αυτό δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον ίδιο για την U19, ωστόσο και αυτός θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει στον Μαρτίνς ότι αξίζει να μείνει.

Το “πρόβλημα” για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι ότι πιθανότατα δεν θα μπορεί να πάρει πέντε τερματοφύλακες μαζί του στην προετοιμασία, (οι δύο της πρώτης ομάδας και οι τρεις νεαροί), οπότε θα κληθεί να κάνει αυτήν την δύσκολη επιλογή.

Ευχάριστος “πονοκέφαλος” για την ομάδα του Πειραιά όπως και να έχει.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...
UEFA Youth League

Μεγάλη ευκαιρία για Κωστούλα – “Απάντησε” σε… κενή εστία...

Ολυμπιακός και Ναντ είχαν από μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να...
UEFA Youth League

Η μεγάλη απόκρουση του Σίνα – Κράτησε το μηδέν!

Ο νεαρός τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του, από ένα βέβαιο γκολ σε μια ύποπτη φάση. Στο 15ο λεπτό...
UEFA Youth League

ΖΩΝΤΑΝΑ η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τη Νάντ!

Η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την Νάντ κάνει σέντρα, με τους ερυθρόλευκους να κυνηγούν μια θέση...
Ολυμπιακός

Η απίστευτη ηρεμία του Τζολάκη και η… θετική επιστροφή...

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έμειναν... όρθιοι την ώρα που η μπάλα "έκαιγε" σε μια "καυτή"...