Ισπανία

Τελειώνει… αστέρια της η Μπαρτσελόνα! (vids)

Δίνει και πάλι βαρύτητα στους νεαρούς της ποδοσφαιριστές η Μπαρτσελόνα.

Αν και μέχρι πρότινος, οι “μπλαουγκράνα” είχαν απομακρυνθεί από τη φιλοσοφία τους, εν τέλει ετοιμάζονται να υποδεχτούν δύο μεγάλα αστέρια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sport, οι πρωταθλητές Ισπανίας αναμένεται να κρατήσουν στην πρώτη ομάδα, τους Κάρλος Αλένια και Ρίκι Πούτς,

Ο Κίκε Σετιέν βλέπει στο πρόσωπο τους δύο αρκετά χρήσιμα “εργαλεία” που μπορούν να σηκώσουν ο βάρος της μεσαίας γραμμής.

Γι αυτό με την έναρξη της επόμενης περιόδου θα τους δοθεί η ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν, ούτως ώστε να έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους μία και καλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος Αλένια αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπέτις, με την οποία μετράει δέκα συμμετοχές και 2 ασίστ τη φετινή χρονιά.

Αντίθετα ο 20χρονος Πούτς (γεννημένος στις 13/8/1999) ανήκει στο δυναμικό της δεύτερης ομάδας, όπου έχει σημειώσει φέτος 3 γκολ και 2 ασίστ σε 21 αναμετρήσεις.

Αυτή η είδηση έρχεται ως συνέχεια των δημοσιευμάτων, που έλεγαν πως η Μπάρτσα θα δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δείτε τους σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ejh8vA85BlY

 

https://www.youtube.com/watch?v=BKGUE5fvxAk

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε καλό όμιλο η Εθνική Παίδων U17 στο Παγκόσμιο!

Στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών...

“Αιώνια” παρουσία σε μεγάλο τουρνουά στην Ολλανδία!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός U19 ταξιδεύουν στην Ολλανδία για ένα...

Το νεαρό “πιστόλι” του Ολυμπιακού έχει θέσει… βάσεις για το μέλλον!

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Stoiximan...

Νέα συστήματα διεξαγωγής για τις διοργανώσεις Εθνικών Ομάδων Ανδρών από το 2028!

Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, τελευταία πριν από...

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει ταλέντα στην Κρήτη!

Στην Κρήτη πηγαίνει ο Παναθηναϊκός για να βρει το......

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ