Παναθηναϊκός

Ταλέντα του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να καλύψουν τους… κομμένους!

Ο Τσάβι Ρόκα επιστρέφει από την Ισπανία για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες στο ρόστερ και αυτές οι δανεισμοί της ομάδας.

Αρκετοί θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, από το ρόστερ της νέας σεζόν, ωστόσο το πλάνο είναι καλυφθούν τα κενά με τα “σπλάχνα” της ομάδας.

Έτσι οι Γκίας Ζαχίντ, Ντόμινικ Νάγκι και Ανουάρ Τουχαμί αναμένεται να αποχωρήσουν από την ομάδα και οι αντικαταστάτες είναι τρία, από τα πιο εξελίξιμα ταλέντα της ομάδας.

 

 

Προερχόμενοι από την Ακαδημία οι νεαροί ποδοσφαιριστές, έχουν πάρει δειλά – δειλά κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο το νέο πρωτάθλημα θα φέρει και περισσότερες συμμετοχές.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο (γεννημένος στις 27/11/2001), Δημήτρη Σερπέζη (γεννημένος στις 14/03/2001) και Γιώργο Βαγιαννίδη (γεννημένος στις 12/09/2001), οι οποίοι παρέμειναν στην ομάδα, με νέο συμβόλαιο.

Όπως φαίνεται ο Γιώργος Δώνης, τη νεα σεζόν, θα στηριχθεί στα δικά του παιδιά, όπου θα του δώσουν έξτρα λύσεις, σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που δεν “ακούμπησαν”.

Φυσικά για την θέση που καλύπτει ο Ανουάρ, θα καλυφθεί από τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο (γεννημένος στις 26/11/2001), ο οποίος αναζητά την ευκαιρία πολύ περισσότερο, καθώς θεωρείται από τους πιο έτοιμους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Τρίποντο για τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο, που έφυγε με το...

Πήρε τη νίκη στον Βόλο ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Πέρασε από το Ρέντη με νίκη ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Ρέντη, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ