Παρασκευή, 29/03/24
Πανιώνιος (U19)

Τα ταλέντα του Πανιωνίου που προβιβάστηκαν στην πρώτη ομάδα!

Η U19 του Πανιωνίου δεν έχει ξεκινήσει ακόμη προπονήσεις, με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί οι νεαροί ποδοσφαιριστές, που θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα.

Τα ταλέντα του “Ιστορικού” θα ξεκινήσουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και δεν αποκλείεται να αγωνιστούν στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, για τα play out.

Συγκεκριμένα επτά νεαροί ποδοσφαιριστές ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα και θα επιστρέψουν στο γήπεδο, για να πάρουν μια ευκαιρία.

 

 

Πρόκειται για τους νεαρούς γεννημένους το 2000, Χρήστο Τριάντη (γεννημένος στις 29/03/2000) και Θουκυδίδη Οικονόμου (γεννημένος στις 26/06/2000), όπου ο πρώτος είναι αμυντικός, ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Στη συνέχεια βρίσκουμε τους Γιώργο Σταμάτη (γεννημένος στις 23/04/2001), όπου αγωνίζεται στην επίθεση και είναι από τους πρώτους σκόρερ της U19. Ο κεντρικός μέσος Ρακίπ Μπρέγκου (γεννημένος στις 04/08/2001), όπως και ο Αναστάσιος Κουτσάκης (γεννημένος στις 23/02/2002).

Τέλος ο προπονητής της πρώτης ομάδας ζήτησε και τους δυο νεαρούς πορτιέρο, Βαγγέλη Τζίνα (γεννημένος στις 22/02/2001) και Στράτο Πασαλιμνιότη (γεννημένος στις 06/12/2000).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.