Ισπανία

Τα καψώνια του Ζιντάν σε ταλέντο της Ρεάλ! (photo)

Με μόλις 2 γκολ σε 24 αγώνες ο Λούκα Γιόβιτς δεν είχε μια καλή χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως σε όλα αυτά υπάρχει μια πραγματικότητα, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν του έκανε ποτέ εύκολη τη ζωή του.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 23/12/1997) Σέρβος έμεινε στον πάγκο σχεδόν σε όλα τα φετινά παιχνίδια και ξεκίνησε βασικός μόλις σε 8. Ταυτόχρονα και όταν μπαίνει ως αλλαγή δεν παίζει πολύ, καθώς έχει αγωνιστεί συνολικά σε 169 λεπτά, ενώ έχει μπει ως αλλαγή σε 16 ματς. Αυτό σημαίνει ότι ο μέσος όρος του είναι κάτι παραπάνω από 10 λεπτά.

 

 

Αυτά τα λεπτά για μια “μεγάλη μεταγραφή” είναι μηδαμινά, όμως δεν είναι τυχαίος ο λόγος που γίνεται. Ο Γάλλος τεχνικός ακολουθεί σχέδιο και αυτό είναι το να τον “ψήσει” στο Μπερναμπέου, καθώς η μετάβαση σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι εύκολη.

Οι “μερέγχες” έχουν άλλωστε το παράδειγμα και του Μπενζεμά που στην αρχή ξεκινούσε ως αλλαγή, όμως στη πορεία κατάφερε να δείξει την αξία του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή νεαρού από την ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά για να αποκτήσει...

Η Μαρκό ανακοίνωσε νεαρό του Ατρομήτου με δανεισμό!

Η Μαρκό επένδυσε στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, όπου...

Ο Αστέρας πήρε με δανεισμό νεαρό του Ολυμπιακού!

Ο Αστέρας AKTOR δεν κάνει απλώς μια μεταγραφή —...

Τρομερή Εθνική “εκτοξεύτηκε” στα Προημιτελικά!

Με νύχια και με δόντια, η Εθνική Εφήβων πέρασε...

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ