ΑΕΚ

Συντηρητική η επιστροφή του Γαλανόπουλου! (photo)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ, ο 22χρονος (γεννημένος στις 28/12/1997) μέσος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην καλύτερη στιγμή για εκείνον μέσα στη χρονιά.

Ο Γαλανόπουλος είχε ξεκινήσει να βρίσκει τα πατήματα του τόσο με την Εθνική, όσο και με τους “κιτρινόμαυρους”. Μάλιστα ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να κάνει και χειρουργείο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

 

 

Όταν ήταν να γίνει η προγραμματισμένη επιστροφή του, ήρθε η πανδημία του κορωνοϊού και η διακοπή στο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα το νεαρός ποδοσφαιριστής να έχει μείνει εκτός για περίπου τέσσερις μήνες.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα για προπονήσεις, ανάμεσα τους και ο Έλληνας διεθνής. Όσον αφορά το πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσει, αυτή θα είναι μια σταδιακή επιστροφή, με συντηρητικές προπονήσεις στην αρχή, καθώς έχει να κάνει ασκήσεις με μπάλα σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την επέμβαση στον αστράγαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού!

Από τα γήπεδα της Ηλείας στη Super League.Ο Δημήτρης...

Ταλεντάκι από τα Ιωάννινα πήρε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ακόμη νεαρό παίκτη από την...

Πενθεί ο ΠΑΟΚ – “Έφυγε” νεαρή ποδοσφαιρίστρια!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.Η...

Σε αναζήτηση προπονητή η U19 του Λεβαδειακού – Τέλος από την ομάδα ο Κιάσσος!

Ο Κώστας Κιάσσος αποχωρεί από τον Λεβαδειακό έπειτα από...

Ο Άρης πήρε ταλεντάκι του Μακεδονικού!

Ο Άρης ενισχύει τις ακαδημίες του με μια κίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ