Ιταλία

“Έσκασε” μια 40αρα μύρια για 19χρονο η Γιούβε! (vid)

Ο Ντεγιάν Κουλουσέφσκι (γεννημένος στις 25/04/2000) είναι το ανερχόμενο αστέρι του Ιταλικού ποδοσφαίρου, με αρκετές ομάδες να “σφάζονται” για την υπογραφή του.

Ο Σουηδός επιθετικός έχει κάνει “παπάδες” με την Πάρμα, όπου αγωνίζεται δανεικός, και ετοιμάζεται για την αλλαγή σελίδας στην καριέρα του.

Η Γιουβέντους κέρδισε τη μάχη για τον στράικερ της Αταλάντα και του αγόρασε τα δικαιώματα του αντί 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμμαχος της Γιούβε, σε αυτή την υπόθεση, ο ίδιος ο 19χρονος, όπου βλέπει το Τορίνο ως εξέλιξη στην καριέρα του.

Αντίπαλος της “Γηραίας Κυρίας” ήταν η Ίντερ, ωστόσο φέρεται να μην έπεισε τον νεαρό και έτσι του έδειξε τον… δρόμο προς τα “ασπρόμαυρα”.

https://www.youtube.com/watch?v=f2w-0bRJ9dc

Λίγα λόγια για τον νεαρό

Ο αριστεροπόδαρος μέσος, (γεννημένος στις 25/04/2000), κατά την θητεία του στην Πάρμα χρειάστηκε να καλύψει όλες τις θέσεις τις επίθεσης μιας και ο προπονητής του αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα στο ρόστερ του. Τον χρησιμοποίησε σε 19 ματς, και αυτά ήταν αρκετά για να πείσουν την Γιουβέντους να κινηθεί για την απόκτηση του.

Η Αταλάντα τον είχε αποκτήσει για 100.000 ευρώ και ο νεαρός με την εξέλιξη του ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες της ιταλικής ομάδας. Μάλιστα ο νεαρός άσος είχε απορρίψει την Άρσεναλ για χάρη της ιταλικής ομάδας, όταν ήταν 16 ετών.

Μάλιστα, είχε και οικονομικό κέρδος από την περίπτωση του Κουλουσέφσκι μιας και οι 100,000 που είχε δαπανήσει “μεταμορφώθηκαν” σε πολλά περισσότερα από την Γιουβέντους για χάρη του ταλαντούχου άσου.

Ο δανεισμός του Κουλουσέφσκι στην Πάρμα τον βοήθησε σημαντικά στην εξέλιξη του. Την σεζόν 2018-2019 ο Σουηδός ήταν ο λόγος που η Αταλάντα U19 τερμάτισε πρώτη στο πρωτάθλημα που συμμετείχε, έχοντας στατιστικά 1,28 γκολ ή ασίστ ανά 90 αγωνιστικά λεπτά. Το ντεμπούτο του στην Serie A έγινε στις 20/1 του 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...