Ολυμπιακός (U19)

Που ξεκίνησε προπονήσεις ο Ολυμπιακός; – Δεν ήταν στο Ρέντη!

Η U19 του Ολυμπιακού πάτησε χθες γήπεδο και ξεκίνησε προπονήσεις, υπο τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη.

Όπως έγινε γνωστό, η Ακαδημία του Ολυμπιακού ΔΕΝ θα προπονείται στο Ρέντη, όπου έχει τους δικούς της χώρους.

Μετά από υπόδειξη του Χρήστου Θέου (επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου) το προπονητικό κέντρο της ομάδας έχει πάρει όλες τις προφυλάξεις, για την πρώτη ομάδα.

Αυτό θα δυσκολεύσει και την Ακαδημία, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να διεξάγονται οι προπονήσεις της σε ένα γήπεδο, που είναι βοηθητικό στο Σεφ.

Για λόγους ασφαλείας οι μικροί δεν θα μπαίνουν στο προπονητήριο, διότι εκεί προπονείται η πρώτη ομάδα.

Σήμερα ξεκινούν σταδιακά και άλλα τμήματα των Πειραιωτών, όπως η U17, U16, U15 και U14, ενώ μικρότερα τμήματα δεν θα πραγματοποιήσουν προπονήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάει σε προπονητή… ΕΚΠΛΗΞΗ ο ΠΑΟΚ για την U17!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ετοιμάζεται να ξαναφορέσει τα "ασπρόμαυρα"...

Επένδυση στο… μέλλον για την U15 του Ατρομήτου!

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2012 κάνουν το βήμα...

Αλλαγές στους πάγκους της “κιτρινόμαυρης” Ακαδημίας!

Η ΑΕΚ προχωρά σε ολοκληρωτικό ανακατατάξεις στα τεχνικά επιτελεία...

Ο Μανδάς έριξε… άκυρο σε Ελληνική ομάδα και κοιτάζει Ιταλία!

Ο Χρήστος Μανδάς αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη και η...

Ένα μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού είπε το… αντίο!

Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ