Κυριακή, 15/02/26
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
Super League (U19/U17/U15)

Οδεύουν προς οριστική διακοπή οι υποδομές!

Πολλά ήταν τα σενάρια για την επόμενη ημέρα στα τμήματα υποδομής!

Αρχικά γνωρίζαμε για επιστροφή στη δράση, με τις ομάδες να επιστρέφουν σε προπονήσεις, ωστόσο η συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας έβαλε “φρένο” στις Ακαδημίες.

Προπονήσεις δεν ξεκινούν και οδεύουμε σιγά σιγά, προς τη δεύτερη συνεδρίαση, στην οποία θα κριθούν πολλά, με τα πρώτα “μηνύματα” να μην είναι θετικά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Super League U19, U17 και U15 δεν θα επιστρέψει!

Αρκετοί στη λίγκα πιστεύουν ότι έχει μείνει αρκετά πίσω το πρόγραμμα και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να προετοιμαστούν με τις ομάδες τους για τη νέα σεζόν.

Για να ξεκινούσε η αγωνιστική δράση, στα τέλη του μήνα ή στις αρχές Ιουνίου θα έπρεπε οι μικρές ομάδες να ξεκινούσαν προπονήσεις άμεσα, για να έχουν μια ετοιμότητα.

Ακόμα και να αποφασιστεί η επανέναρξη στις 18 Μαϊου, τότε θα πρέπει να αρχίσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες θα πάνε πολύ μετά, καθώς θα πρέπει να επανέλθουν οι νεαροί στο επίπεδο, που ήταν πριν την καραντίνα. Οπότε δεν προβλέπεται σέντρα πριν της 15 Ιουνίου, άρα χάνεται σημαντικό έδαφος.

Με λίγα λόγια τα πρώτα μηνύματα για επιστροφή των πρωταθλημάτων υποδομής δεν είναι θετικά, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

Πήρε την εξ’ αναβολής νίκη στις Σέρρες η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε από τις Σέρρες, επικρατώντας με 2-1...

Ο Νόα Άλεν “ψάχνεται” για ομάδα και… έχει λόγους!

Την ώρα που άπαντες γράφουν για τον Νόα Άλεν...

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ