Viral

Ο Ζλάταν μπήκε σε μπελάδες με την Φεράρι του! (vid)

O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μπήκε σε… μπελάδες μιας και ενημερώθηκε ότι οι βόλτες που έκανε μέσα στην πανάκριβη Φεράρι του, δεν ήταν και τόσο νόμιμες.

Ο Σουηδός είχε αγοράσει ως δώρο στον εαυτό του το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και γιόρτασε τα 39α γενέθλια του.

Η τιμή της αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ και είναι διαθέσιμη για περιορισμένους πελάτες. “Πιάνει” τελική ταχύτητα 300 χιλιόμετρα και μπορεί μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, να πιάσει τα 100.

Όμως, η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος είχε λήξει από τις 30 Μαρτίου, γεγονός που μάλλον ο Ζλάταν ξέχασε τελείως, καθώς την κυκλοφορούσε κανονικότατα στους δρόμους της Στοκχόλμης.

Έτσι, η Υπηρεσία Μεταφορών της Σουηδίας έστειλε ραβασάκι στον άσο της Μίλαν, με το οποίο τον καλεί να πληρώσει πρόστιμο για αυτήν του την παράβαση.

Φυσικά το ποσό είναι αμελητέο μπροστά στην περιουσία του Ιμπραχίμοβιτς, δεν παύει όμως να αποτελεί παράπτωμα.

Δείτε την Φεράρι στον δρόμο:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentina Dossena (@valedox77) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επέστρεψε στις νίκες η U15 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U15 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Νίκη για την ΑΕΚ επί της Λάρισας στα Σπάτα!

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Λάρισας, σε παιχνίδι...

Πέρασε από την Λάρισα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήγε στη Λάρισα και έφυγε με τη...

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου επί του Άρη!

Η ομάδα του Ατρομήτου πήρε τη νίκη με 2-0...

Νίκη για τον Ατρόμητο επί του Άρη!

Σημαντικό τρίποντο για τον Ατρόμητο, όπου επικράτησε με 3-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ