Ιταλία

“Ο Ρονάλντο θέλει να ξεπεράσει ακόμα και τον Πελέ”! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό ότι κοιτά ψιλά! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ως στόχο να γίνει ο καλύτερος όλων, αυτό το ξέρουν άπαντες. Σύμφωνα και με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, έχει και σχέδιο για το πως θα το καταφέρει.

Όπως τόνισε ο στόχος του σούπερ σταρ της Γιουβέντους είναι να ξεπεράσει τον Πελέ, τον οποίο θεωρεί ως τον κορυφαίο όλων.

“Προσπαθεί να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο, με κάθε τρόπο. Οταν ήμασταν μαζί στη Γιουνάιτεντ έλεγε συνέχεια πως ήθελε να γίνει ο καλύτερους ποδοσφαιριστής του κόσμου. Οι ατομικές διακρίσεις ήταν σημαντικές γι’ αυτό. Τα επιτεύγματα του είναι καταπληκτικά. Εχει δουλέψει σκληρά γι’ αυτά.

Εχει ακόμα να δώσει πολλά και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι να ξεπεράσει το ρεκόρ του Πελέ. Εχει εμμονή στο να σκοράρει γκολ και στη γυμναστική. Οι ομάδες για τις οποίες αγωνίζεται, κερδίζουν τρόπαια χάρη σε αυτόν”.

Αυτά είναι ο Γκάρι Νέβιλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δείτε το παρακάτω video και θα δείτε ότι πιθανότατα, δεν έχει και άδικο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή από το Άργος για τον Αστέρα!

Μια ακόμη μεταγραφή-έκπληξη έρχεται να ενισχύσει τις ακαδημίες του...

Πήρε νεαρό από την Βέροια ο Άρης!

Μια μετακίνηση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου βήματος...

Πρεμιέρα με τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Super League...

Με το… δεξί στη Super League U17 ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε του...

Δυστυχώς δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντέλιας – Χάνει τη σεζόν!

Ο φόβος έγινε πραγματικότητα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη ρήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ