Πέμπτη, 25/04/24
Ιταλία

“Ο Ρονάλντο θέλει να ξεπεράσει ακόμα και τον Πελέ”! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό ότι κοιτά ψιλά! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ως στόχο να γίνει ο καλύτερος όλων, αυτό το ξέρουν άπαντες. Σύμφωνα και με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, έχει και σχέδιο για το πως θα το καταφέρει.

Όπως τόνισε ο στόχος του σούπερ σταρ της Γιουβέντους είναι να ξεπεράσει τον Πελέ, τον οποίο θεωρεί ως τον κορυφαίο όλων.

“Προσπαθεί να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο, με κάθε τρόπο. Οταν ήμασταν μαζί στη Γιουνάιτεντ έλεγε συνέχεια πως ήθελε να γίνει ο καλύτερους ποδοσφαιριστής του κόσμου. Οι ατομικές διακρίσεις ήταν σημαντικές γι’ αυτό. Τα επιτεύγματα του είναι καταπληκτικά. Εχει δουλέψει σκληρά γι’ αυτά.

Εχει ακόμα να δώσει πολλά και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι να ξεπεράσει το ρεκόρ του Πελέ. Εχει εμμονή στο να σκοράρει γκολ και στη γυμναστική. Οι ομάδες για τις οποίες αγωνίζεται, κερδίζουν τρόπαια χάρη σε αυτόν”.

Αυτά είναι ο Γκάρι Νέβιλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δείτε το παρακάτω video και θα δείτε ότι πιθανότατα, δεν έχει και άδικο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...