ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ όρισε την τιμή του Λημνιού – “Τρελά” λεφτά! (photo)

Στον “θεό” φτάνουν οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Λημνιό.

Ο 22χρονος επιθετικός του “δικεφάλου” του βορρά έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πολλών συλλόγων, με τα σενάρια για μία ενδεχόμενη μεταγραφή του να δίνουν και να παίρνουν.

Πρόσφατα έκαναν την εμφάνιση τους δημοσιεύματα, που συνέδεαν το όνομα του Έλληνα επιθετικού με την Τράμπζονσπορ.

Μάλιστα όπως τόνιζαν οι γείτονες, οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια και η μετακόμιση του στην Τραπεζούντα θεωρούνταν σίγουρη.

Ωστόσο με σημερινή τοποθέτηση στο Instagram, το μέλος του Δ.Σ του συλλόγου, Γιώργος Σαββίδης έδωσε μία διαφορετική οπτική γωνία στο θέμα.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, ξεκαθάρισε πως ο νεαρός άσος θα φύγει από τη Θεσσαλονίκη μόνο αν δώσει κάποιος 20 εκατομμύρια ευρώ, που είναι και η ρήτρα στο συμβόλαιο του.

Αναλυτικά η απάντηση για Λημνιό:

“Αν έχουν 20 εκατ. ευρώ, τότε ναι”.

Δείτε τη photo:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” το παιχνίδι από το ημίχρονο ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 2-1 επί του...

“Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι της Super League U15!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με νίκη από την έδρα του...

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0,...

Ένα και… καλό για τον Αστέρα στο Περιστέρι!

Νίκη για τον Αστέρα στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ