Παρασκευή, 19/04/24
Παναθηναϊκός

Ο ΑΠΟΕΛ και οι “αλήθειες” του Αποστολάκη! (photo)

Ο Κώστας Αποστολάκης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό εδώ και λίγες ημέρες. Ο 20χρονος (γεννημένος στις 28/5/1999) αποφάσισε να αποχωρήσει από την Παιανία, ώστε να φορέσει τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Έλληνας μπακ δεν μπόρεσε να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό θα δοκιμάσει την τύχη του στην Κύπρο. Ανάμεσα σε όλα όσα είπε στις δηλώσεις του, είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι “βήμα παραπάνω” από τον Παναθηναϊκό.

Κάτι που σίγουρα ήχησε δυνατά στα αυτιά των “πρασίνων”, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με τεράστια ιστορία στην Ευρώπη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε όμως μια σημαντική αλήθεια.

Μπορεί ο Παναθηναϊκό να είναι ιστορικά μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, όμως εδώ και αρκετά χρόνια έχει βυθιστεί στη μετριότητα.

 

 

Τα τελευταία χρόνια και με την στροφή του στις ακαδημίες του, όπου και ήδη έχει καταφέρει να βγάλει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές έχει ξεκινήσει πάλι να φαντάζει ελκυστική προοπτική για τους Έλληνες. Όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει – ούτε στο ελάχιστο – να θυμίζει την ομάδα του παρελθόντος.

Το αν ο ΑΠΟΕΛ είναι βήμα παραπάνω είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε, αν και πρόκειται για την ομάδα που σχεδόν κάθε χρόνο κατακτάει το πρωτάθλημα στην Κύπρο.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι στο “τριφύλλι” θα πρέπει να συνεχίσουν στο πλάνο τους και να στηρίζουν τα νέα παιδιά, ώστε να βγάλουν και άλλους Αποστολάκιδες και σιγά – σιγά να επιστρέψουν στη δόξα του παρελθόντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

UEFA Youth League

Οι πιθανές ενδεκάδες του Ολυμπιακός – Ναντ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ναντ σε λίγη ώρα και χρειάζεται τη νίκη για να φτάσει στον τελικό...
Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...