Αγγλία

Ντύνει στα… κόκκινα τον 15χρονο Χάαλαντ η Γιουνάιτεντ! (vid)

“Κρύβει” κι άλλους άσους στο μανίκι της από τη Νορβηγία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι “κόκκινοι” διάβολοι απαντούν δυναμικά στην απόρριψη του Έρλινγκ Χάαλαντ, έστω και με καθυστέρηση, κάνοντας δικός τους έναν νεαρό που του μοιάζει αρκετά.

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, η Γιουνάιτεντ “έδωσε” τα χέρια για την απόκτηση του 15χρονου (γεννημένος στις 22/8/2004) Ισάκ Χάνσεν-Άαροεν.

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Τρόμσο, ενώ έχει παρόμοιο στυλ με τον άσο της Ντόρτμουντ.

Η Γιουνάιτεντ θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις διασυνδέσεις του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με τη Νορβηγία και σκοπεύει να αποκτήσει στο μέλλον κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Προς το παρόν όμως θα “αρκεστεί” στον πιτσιρικά της Τρόμσο, ο οποίος αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο για το Μάντσεστερ στις 22 Αυγούστου, στην ημέρα των γενεθλίων του.

Δείτε τον σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=zQ4SppzWVVA&fbclid=IwAR0pI0odDCCFdVQFrZPaL-il84EzQyKfDWIutSHPWfNWhQBBmILjBfgNmdA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

Ο ΟΦΗ “χτύπησε” διαμαντάκι για την Ακαδημία του!

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να εντάξει στην Elite Ακαδημία του...

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο “μάτι” ταλέντο από την Βουλγαρία!

Βουλγάρικα μέσα συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό...

Χωρίς κόσμο ο τελικός κυπέλλου U19 στο Αγρίνιο!

Όπως έγινε γνωστό, ο τελικός Κυπέλλου U19 δεν θα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ