Αγγλία

Ντύνει στα… κόκκινα κι άλλον έναν Μπέλινγχαμ η Γιουνάιτεντ! (photo)

Να κάνει επιδρομή στην οικογένεια Μπέλινγχαμ θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά τον Τζούντ, οι κόκκινοι διάβολοι έχουν βάλει στο μικροσκόπιο ακόμα έναν Μπέλινγχαμ.

Πρόκειται φυσικά για τον μικρό της οικογένειας Τζόμπ. Σύμφωνα με την δημοφιλής ιστοσελίδα 90.min.com, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιθυμεί την απόκτηση και τους μικρού αδελφού.

 

 

Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Μπέρμινγχαμ, καθώς και στις “μικρές” εθνικής Αγγλίας και στο Μάντσεστερ πιστεύουν πως αξίζει μία θέση στην ακαδημία.

Μάλιστα σε περίπτωση που τελικά φορέσει κι αυτός τα “κόκκινα”, τότε θα αποτελέσει ένα στήριγμα και για τον ίδιο τον Τζούντ, μιας και οι δύο βρίσκονται πολύ κοντά.

Φυσικά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να “κλείσει” η συμφωνία για τον μεγάλο, την ώρα που η Γιουνάιτεντ προσφέρει 56 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα bonus, για την απόκτηση του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ταλέντο του Ηρακλή ετοιμάζεται για… αποχώρηση ξανά!

Έτοιμος να φύγει ξανά δανεικός από τον Ηρακλή σε...

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα για την U15 ο Βόλος!

Ο τερματοφύλακας Βασίλης Σβεντζούρης αποχαιρέτησε την Ακαδημία του ΠΑΟ...

Ιταλικό μεγαθήριο κάνει… όνειρα για τον Μανδά!

Ο Χρήστος Μανδάς ξανάμπηκε στο radar της Γιουβέντους και...

Επένδυσε σε νεαρό ταλεντάκι η ΑΕΚ!

Ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον έκανε η ΑΕΚ,...

“Φυσική εξέλιξη η μεταγραφή του Κωνσταντέλια”!

Ο Γιώργος Κούδας, ο ποδοσφαιριστής που έχει ταυτίσει όσο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ