Γερμανία

Πόσα θέλει η Πάτερμπορν για να… αφήσει τον Βασιλειάδη; (photo)

Έτοιμος για το επόμενο βήμα είναι ο 22χρονος Έλληνας, Σεμπάστιαν Βασιλειάδης. Όπως αναφέρουν τα γερμανικά μέσα είναι πιθανόν αυτή να είναι η τελευταία του χρονιά με την Πάντερμπορν.

Όσον αφορά το οικονομικό. Η γερμανική ομάδα πιστεύει ότι θα μπορέσει να πάρει ένα ποσό περίπου 6 με 8 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα διεθνή αυτό το καλοκαίρι.

Ποσό που σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο αν ο ταλαντούχος μέσος φύγει του χρόνου, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το 2022. Ταυτόχρονα ο κορωνοϊός ίσως επηρεάσει και το ποσό που θα προσφερθεί, δεδομένου τ’ ότι δύσκολα θα δώσει πλέον μια ομάδα “εύκολα” λεφτά.

 

 

Το πιο πιθανό σενάριο είναι μια πρόταση κοντά στα 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Βέρντερ Βρέμης και Γκλάντμπαχ είναι οι ομάδες που θέλουν να τον κάνουν δικό τους, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον, με τη Σάλκε να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι.

Η Πάντερμπορν εξετάζει και το ενδεχόμενο να του ανανεώσει το συμβόλαιο, βάζοντας του κάποια ρήτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με… τετάρτη από την Καλαμάτα ο Βόλος!

Ο Βόλος δεν άφησε περιθώρια στην Καλαμάτα και έφυγε...

Ματσάρα με… εξι γκολ και τρίποντο για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα της Super League...

Από ένα γκολ σε… κάθε ημίχρονο και “καθάρισε” ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή, επικρατώντας με...

Νέα σεζόν με το… δεξί για τον Παναθηναϊκό στη Super League U15!

Νίκη στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό με 3-0 κόντρα...

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 3-0 του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ