Γερμανία

Πόσα θέλει η Πάτερμπορν για να… αφήσει τον Βασιλειάδη; (photo)

Έτοιμος για το επόμενο βήμα είναι ο 22χρονος Έλληνας, Σεμπάστιαν Βασιλειάδης. Όπως αναφέρουν τα γερμανικά μέσα είναι πιθανόν αυτή να είναι η τελευταία του χρονιά με την Πάντερμπορν.

Όσον αφορά το οικονομικό. Η γερμανική ομάδα πιστεύει ότι θα μπορέσει να πάρει ένα ποσό περίπου 6 με 8 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα διεθνή αυτό το καλοκαίρι.

Ποσό που σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο αν ο ταλαντούχος μέσος φύγει του χρόνου, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το 2022. Ταυτόχρονα ο κορωνοϊός ίσως επηρεάσει και το ποσό που θα προσφερθεί, δεδομένου τ’ ότι δύσκολα θα δώσει πλέον μια ομάδα “εύκολα” λεφτά.

 

 

Το πιο πιθανό σενάριο είναι μια πρόταση κοντά στα 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Βέρντερ Βρέμης και Γκλάντμπαχ είναι οι ομάδες που θέλουν να τον κάνουν δικό τους, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον, με τη Σάλκε να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι.

Η Πάντερμπορν εξετάζει και το ενδεχόμενο να του ανανεώσει το συμβόλαιο, βάζοντας του κάποια ρήτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου στον Βόλο!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Έφυγε με τρίποντο από το Αγρίνιο ο ΟΦΗ!

Στις επιτυχίες επέστρεψε η U19 του ΟΦΗ, η οποία...

Διπλό για τον Ατρόμητο στην έδρα του Βόλου!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Ένα και… καλό για τον ΠΑΟΚ επί του Αστέρα!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τη νίκη στη Super League U19,...

Ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι των… τεσσάρων γκολ κόντρα στη Κηφισιά!

Ο Ολυμπιακός πέρασε την Κηφισιά, επικρατώντας με 3-1 για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ