Πέμπτη, 18/04/24
Άρης

Μάχη ταλέντων η θέση “ένα” στον Άρη! (photo)

Στον Άρη έχουν αρκετές ανοιχτές εκκρεμότητες για το ρόστερ της νέας χρονιάς, μια απ’ αυτές είναι και το τι θα γίνει με τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας. Όπως όλα δείχνουν, δύο νεαροί θα παλέψουν γι’ αυτή τη θέση.

Ο Κουέστα δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι παραμένουν δύο τερματοφύλακες στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο ένας είναι ο 21χρονος (γεννημένος στις 28/8/1998) Φάμπιαν Έμαν, ο οποίος είναι και ο μόνος “σίγουρος” για τη νέα σεζόν, καθώς έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει διετές, αν και μέχρι στιγμής ο νεαρός Γερμανός δεν έχει δείξει τα στοιχεία που θα ήθελαν στη Θεσσαλονίκη και λίγο δύσκολα θα είναι βασικός του χρόνου.

 

 

Ο δεύτερος είναι ο Απόστολος Τσιλιγγίρης έδειξε στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν ότι δεν είναι απλώς ταλαντούχος τερματοφύλακας, αλλά έχει τη δυνατότητα να σταθεί στο υψηλό επίπεδο. Το έπραξε όταν χρειάστηκε, στη φάση που είχε τραυματιστεί ο Κουέστα και ήταν τιμωρημένος ο Φαμπιαν Έμαν. Ο 19χρονος (6/9/2000) άντεξε στην πίεση κι αυτό λειτουργεί υπέρ του στην απόφαση να τον κρατήσουν οι “κίτρινοι”.

Όσον αφορά τον νεαρό Έλληνα το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια ανανέωση, θεωρείται πως ο Άρης θα προσπαθήσει να τον κρατήσει, όμως είναι άγνωστο το αν θα πάρει γάντια βασικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...
Super League U15

Με ντέρμπι το Σαββατοκύριακο στη Super League U15!

Ματσάρες και αυτή την αγωνιστική για τις ομάδες της Super League U15, που κυνηγούν την πρόκριση στο Final Four. Όλοι οι...
Super League U17

Ματσάρες το Σαββατοκύριακο στη Super League U17!

Η δράση στη Super League U17 είναι ασταμάτητη και το Σάββατοκυριακο θα διεξαχθούν όλες οι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Στον Ε’ Όμιλο θα διεξαχθεί η 16η...
Super League U19

Πρωτάθλημα για… τρεις στη Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 έχει πάρει... φωτιά και οι πρώτες τρεις θέσεις βγάζουν πρωταθλητή. Με τη...
Βραζιλία

Επιστρέφει ένας… θρύλος του ποδοσφαίρου στην ενεργό δράση!

Ο Βραζιλιάνος παιχταράς πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην ενεργό δράση, για να παίξει συμπαίκτης με...