ΠΑΟΚ

Κυπριακή ομάδα θέλει ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Ένας από αυτούς είναι και ο νεαρός (γεννημένος στις 06/06/1997) Ίλια Μαρκόφσκι, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Εθνικό Άχνας στην Κύπρο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δόθηκε από τον δικέφαλο του βορρά, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια και να επιστρέψει πιο έτοιμος.

Τα πράγματα, ωστόσο, εξελίχθηκαν πολύ καλά στην Κύπρο, με τον νεαρό επιθετικό να βλέπει τον Εθνικό να θέλει να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν, όπως αναφέρει το goal.com.cy.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του σίγουρα δεν θέλει να διώξει τον ποδοσφαιριστή του, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του, ωστόσο δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο νέου δανεισμού.

Ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στον Εθνικό και δεν θα έλεγε όχι σε παραμονή του για ακόμη ένα χρόνο στην ομάδα της Άχνας.

Ωστόσο να δούμε και ποια θα είναι η απάντηση του ΠΑΟΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε αναζήτηση προπονητή η U19 του Λεβαδειακού – Τέλος από την ομάδα ο Κιάσσος!

Ο Κώστας Κιάσσος αποχωρεί από τον Λεβαδειακό έπειτα από...

Ο Άρης πήρε ταλεντάκι του Μακεδονικού!

Ο Άρης ενισχύει τις ακαδημίες του με μια κίνηση...

Κοντά στο να γίνει… Κανονιέρης ο Τζόλης!

Η Άρσεναλ φαίνεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του...

Και… δεύτερο “Πράσινο” ταλέντο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ο Παναθηναϊκός έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ταλέντο της U19!

Ο Παναθηναϊκός έδεσε ένα ακόμη ταλέντο των ακαδημιών του....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ