Τρίτη, 10/02/26
Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, 2026
Άρης

Κουνάει… μαντήλι από τον Άρη ο νεαρός Παρίσης! (photo)

Σαν… βόμβα “έσκασε” η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Παρίση από τον Άρη.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας (γεννημένος στις 26/1/2002) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία 8 ετών από τον Ήφαιστο Τζιόλας, ενώ λίγο αργότερα πήρε μεταγραφή για τους Μπέμπηδες 2000, πριν φορέσει τα “κίτρινα” του Άρη.

Στους Θεσσαλονικείς κατάφερε να “αφήσει” το στίγμα του και να γίνει φέτος ο βασικός πορτιέρο της U19, όπου μέτρησε 15 συμμετοχές .

 

 

Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή, ο Παρίσης θα κάνει το μεγάλο βήμα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, για να ακολουθήσει σπουδές στο αθλητικό managment, παράλληλα με το ποδόσφαιρο.

Ο πιτσιρικάς έχει δώσει τα χέρα με τους Γουάιλντκατς, την ομάδα του πανεπιστημίου και τον επόμενο Αύγουστο θα αποτελέσει και επίσημα μέλος των “αγριογατων”.

Μάλιστα οι στόχοι του στο ποδόσφαιρο δεν σταματούν εκεί, καθώς θα επιδιώξει να πάρει μέρος στα draft του MLS.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση με… μέλλον!

Σε συμφωνία με τον Μακεδονικό για την απόκτηση του...

Φιλική ήττα για την Εθνική από την Πορτογαλία!

Η Εθνική Κορασίδων, παρότι πραγματοποίησε ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στην...

Μεγάλη διάκριση για δυο Ελληνικά ταλέντα!

Δυο Ελληνόπουλα ξεχώρισαν, για ακόμη μια φορά, στην έρευνα...

Ανακοινώθηκε η νέα φανέλα των Εθνικών Ομάδων!

Η νέα φανέλα των Εθνικών Ομάδων φέρνει... αναμνήσεις από...

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ