Παναθηναϊκός

Κλείνει το… μάτι σε μεγάλο ταλέντο από Ισπανία ο Παναθηναϊκός! (vid)

Επιμένει ισπανικά ο Παναθηναϊκός.

Το “τριφύλλι” ρίχνει όλο το βάρος στην επόμενη χρονιά και προσπαθεί να προετοιμάσει το έδαφος για τους αυριανούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.

Μετά τον Μοντανιές της Βιγιαρεάλ, έχει βάλει στο “μπλοκάκι” του άλλο ένα ταλέντο που αγωνίζεται στην Ισπανία.

Σύμφωνα ισπανική ιστοσελίδα pucelafichajes.com, το “τριφύλλι” εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου Ελ Χάκεν (γεννημένος στις 31/12/1997).

Ο νεαρός ανήκει στη Βαγιαδολίδ και από τον Ιανουάριο αγωνίζεται ως δανεικός με τη φανέλα της Λούγκο. Αν και στην ομάδα της Λούγκο είχαν μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον, δεν πρόλαβε να τις δικαιώσει, καθώς σημείωσε μόλις 4 συμμετοχές λόγω κορονοϊού.

Ωστόσο ο ταλαντούχος άσος έχει ακόμη μεγάλη πέραση, με τον Παναθηναϊκό να τον θεωρεί ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ανουάρ. Ο Μαροκινός δεν πρόκειται να παραμείνει στους “πράσινους” και στη θέση του είναι πιθανόν να έρθει ο Χάκεν.

Το συμβόλαιό του μπορεί λήγει το ερχόμενο καλοκαιρι, όμως οι Ισπανοί εξετάζουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και να τον δώσουν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Εξέλιξη που κάνει ρεαλιστική την περίπτωση του για το “τριφύλλι”.

Απολαύστε τον:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από την ΑΕΛ η U15 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με νίκη με 3-0 από την...

Τα highlights της μεγάλης απονομής του Πανιωνίου στη Super League 2 U17!

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και κατέκτησε το πρωτάθλημα U17 της Super League...

Σε ένα ημίχρονο κρίθηκε το αποτέλεσμα στο “Βασδέκειο”!

Με όλα τα γκολ να κρίνονται στο δεύτερο ημίχρονο,...

Νίκη – τρίποντο για τον Ολυμπιακό επί του Λεβαδειακού!

Ο Ολυμπιακός βρήκε τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, επικρατώντας...

Πέρασε με… τετάρτη τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε καμία δυσκολία και επικράτησε με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ