Δευτέρα, 26/01/26
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου, 2026
Παναθηναϊκός

Κλείνει το… μάτι σε μεγάλο ταλέντο από Ισπανία ο Παναθηναϊκός! (vid)

Επιμένει ισπανικά ο Παναθηναϊκός.

Το “τριφύλλι” ρίχνει όλο το βάρος στην επόμενη χρονιά και προσπαθεί να προετοιμάσει το έδαφος για τους αυριανούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.

Μετά τον Μοντανιές της Βιγιαρεάλ, έχει βάλει στο “μπλοκάκι” του άλλο ένα ταλέντο που αγωνίζεται στην Ισπανία.

Σύμφωνα ισπανική ιστοσελίδα pucelafichajes.com, το “τριφύλλι” εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου Ελ Χάκεν (γεννημένος στις 31/12/1997).

Ο νεαρός ανήκει στη Βαγιαδολίδ και από τον Ιανουάριο αγωνίζεται ως δανεικός με τη φανέλα της Λούγκο. Αν και στην ομάδα της Λούγκο είχαν μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον, δεν πρόλαβε να τις δικαιώσει, καθώς σημείωσε μόλις 4 συμμετοχές λόγω κορονοϊού.

Ωστόσο ο ταλαντούχος άσος έχει ακόμη μεγάλη πέραση, με τον Παναθηναϊκό να τον θεωρεί ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ανουάρ. Ο Μαροκινός δεν πρόκειται να παραμείνει στους “πράσινους” και στη θέση του είναι πιθανόν να έρθει ο Χάκεν.

Το συμβόλαιό του μπορεί λήγει το ερχόμενο καλοκαιρι, όμως οι Ισπανοί εξετάζουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και να τον δώσουν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Εξέλιξη που κάνει ρεαλιστική την περίπτωση του για το “τριφύλλι”.

Απολαύστε τον:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα και… καλό για την U15 του Παναιτωλικού!

Ο Παναιτωλικός βρήκε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον...

“Λευκή” ισοπαλία για Παναιτωλικό και ΟΦΗ!

Ισοπαλία για τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ, με 0-0,...

“Αθόρυβη” κίνηση και μεταγραφή με σούπερ ταλέντο για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός χωρίς να τον πάρει "μυρωδιά" κανείς, κινήθηκε...

ΑΕΚ… τριών ταχυτήτων κόντρα στον Αστέρα!

Η U17 της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Αστέρα...

“Χ”ορταστική ισοπαλία για Ολυμπιακό και Βόλο!

Ισοπαλία με το μεγάλο... 3-3 για Ολυμπιακό και Βόλο,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ