Παρασκευή, 29/03/24
Παναθηναϊκός (U17)

Η U17 του Παναθηναϊκού ετοιμάζει το… αύριο! (photo)

H ακαδημία του Παναθηναϊκού, μπορεί να καμαρώνει την φουρνιά του 2001, μιας και πρόκειται για μια από τις πιο ταλαντούχε γενιές που έχει αναδείξει η “πράσινη” -και όχι μόνο- ακαδημία.

Πλέον όμως, ήρθε η ώρα να πουν αντίο στα πιτσιρίκια που στελέχωναν μέχρι σήμερα την U19, αφού ήρθε η ώρα και λόγω ηλικίας και λόγω συνθηκών, να πάρουν “προαγωγή” στην πρώτη ομάδα. Είτε του Παναθηναϊκού, είτε όχι.

Η νέα τάξη πραγμάτων στην U19 θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να συνηθιστεί, όμως χάρη στον Κώστα Φραντζέσκο, οι άνθρωποι της ομάδας δεν πρέπει να ανησυχούν καθόλου.

Και αυτό, γιατί η ακαδημία της ομάδας με την βοήθεια του Φραντζέσκου, προετοιμάζει εδώ και καιρό το “αύριο” των Νέων του ΠαναθηναΪκού και αναφερόμαστε στα πιτσιρίκια που γεννήθηκαν κυρίως το 2003 και αποτελούν τον σημερινό “κορμό” της U17.

 

 

Εκεί μπορεί να μην βρίσκονται “αστέρες” όπως αυτοί της U19, ή αντίστοιχα “μεγάλα” ονόματα, όμως ο Φραντζέσκος έχει φτιάξει ένα σύνολο καλά δουλεμένο, με ταλέντο και ποιότητα, που παίζει στα “κόκκινα” για ενενήντα λεπτά.

Η σεζόν για την U17 του “τριφυλλιού” δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο, όμως ο Φραντζέσκος πίστευε σε αυτό που είχε δημιουργήσει και η συνέχεια τον δικαίωσε.

Η “σκυτάλη” των νέων λοιπόν αλλάζει χέρια και το μόνο σίγουρο είναι πως αν η ακαδημία του Παναθηναϊκού συνεχίζει να δουλεύει και να βελτιώνεται με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί ποτέ να “ανησυχήσει” σοβαρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...