Κυριακή, 19/05/24
Παναθηναϊκός

Η… επεισοδιακή ανανέωση του Χατζηγιοβάνη! (photo)

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, αρκετό καιρό μετά την απομάκρυνση του από το “τριφύλλι”.

Ο Νταμπίζας, αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και ανέλυσε τα πράγματα από την δική του σκοπιά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Τάσου Χατζηγιοβάνη, με την παραμονή του ποδοσφαιριστή να ανακοινώνεται μια ημέρα μετά την αποχώρηση του.

 

 

Όπως και να έχει, έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις-αποκαλύψεις και το μόνο σίγουρο είναι πως η συνέντευξη του θα συζητηθεί.

Για την ανανέωση του Χατζηγιοβάνη:

«Ήταν ανήθικο αυτό που συνέβη. Όταν έφυγα για το ταξίδι είχα πει πως στα οικονομικά ήμασταν μια χαρά, αλλά ο παίκτης ήθελε ρήτρα. Έγινε το μαύρο άσπρο σε μια υπόθεση που με νευρίασε. Μια μέρα αφού έφυγα ανακοινώθηκε η ανανέωσή του σα να μην τον ήθελα εγώ. Είχα πει πως έπρεπε να μείνουν 1-2 χρόνια και έχει καθιερωθεί στην ομάδα και ήταν ανήθικο που είπαν πως εγώ δεν τον ήθελα.

Όταν πχ μιλούσα με τον Μπουζούκη είδα πως ήθελε να μείνει απλά είχε μπερδευτεί με τα οικονομικά. Με τον Γιάννη είχαμε συμφωνήσει νωρίς και μετά από ερεθίσματα και πήρε τη συμφωνία πίσω. Ο Τάσος από τον Μαΐο, φάνηκε πως έχασε την εμπιστοσύνη του προπονητή. Είχα στείλει μια πρόταση και μου απάντησε ο ατζέντης του μου έστειλε μια αντιπρόταση μετά από μια εβδομάδα. Ήθελε περισσότερα λεφτά και προσπάθησα να τον πείσω, πως τον θέλουμε στην ομάδα και έκανα μια κουβέντα ώστε να βρεθεί μια λύση και είπε πως ο ατζέντης του θέλει να φέρει μια πρόταση από το εξωτερικό.

Όταν έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο του έκανα νέα πρόταση και ο ατζέντης απάντησε μετά από δύο εβδομάδες ενώ στο μόνο που δεν είχαμε συμφωνήσει μια ρήτρα και αυτό που πήρα εγώ ήταν πως ήμουν ο κακός στην υπόθεση. Αν κάποιος θέλει να μείνει στην ομάδα βγαίνει και το λέει όχι να βγαίνει και να λέει μετά εγώ πάντα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

Στον τελικό της Super League U15 ο ΠΑΟΚ κόντρα...

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 2-1 στην διαδικασία των πέναλτι, επί του Παναθηναϊκού και...
ΠΑΟΚ (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

ΖΩΝΤΑΝΑ ο μεγάλος δεύτερος ημιτελικός της Super League U15!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους, στον δεύτερο ημιτελικό της Super League U15, με φόντο τον...
Ολυμπιακός (U15)

“Ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα”!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του, που πήρε την πρόκριση επί του Άρη....
Κηφισιά (U19) - Ολυμπιακός (U19)

Πέρασε από την Κηφισιά και… κοντά σε πρωτάθλημα ο...

Ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-0 από την έδρα της Κηφισιάς και έχει ένα ακόμη παιχνίδι για να...
ΠΑΟΚ (U19) - ΠΑΣ Γιάννινα (U19)

Εύκολο μεσημέρι για την U19 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το παιχνίδι επί του ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 4-1, για την 18η...