Πέμπτη, 25/04/24
Παναθηναϊκός

Η απόφαση της Στουτγκάρδης για Χατζηγιοβάνη! (photo)

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει δει τον τελευταίο καιρό το όνομα του στα ρεπορτάζ της Στουτγκάρδης, η γερμανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον 22χρονο (γεννημένο στις 31/5/1997) μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού.

Για την ιστορία ο νεαρός Έλληνας είναι η νούμερο “2” επιλογή των Γερμανών, θυμηθείτε εδώ το ρεπορτάζ.

Μέχρι στιγμής η απόφαση της Στουτγκάρδης για τις κινήσεις του καλοκαιριού εξαρτώταν κατά πολύ με το τι θα γίνει με το θέμα του κορωνοϊού και αν θα υπάρξει σέντρα στα γερμανικά πρωταθλήματα.

 

 

Αφού κρίθηκε αυτή η εκκρεμότητα και είναι γνωστό ότι θα υπάρξει σέντρα στις επόμενες ημέρες υπάρχει μια ακόμα εκκρεμότητα.

Αυτή είναι να γίνει ένα ξεκαθάρισμα με το θέμα των δανεικών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Στουτγκάρδη θέλει πρώτα να ολοκληρωθούν οι δανεισμοί, να δει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα και έπειτα να αποφασίσει για μεταγραφές.

Όπως γίνεται κατανοητό, αν τελικά κριθεί αναγκαία η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, όπως ο Χατζηγιοβάνης, τότε θα χτυπήσουν την πόρτα του Παναθηναϊκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...