Πέμπτη, 25/04/24
Αστέρας Τρίπολης

Γίνονται… Ιταλοί τα ταλέντα του Αστέρα! (photo)

Τα παραδείγματα πολλά. Ο Αστέρας Τρίπολης τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνία με το ιταλικό πρωτάθλημα – κυρίως – και στέλνει διαρκώς ταλέντα του σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Την ίδια στιγμή οι Αρκάδες γεμίζουν τα ταμεία τους με αρκετά χρήματα. Πρόσφατα ήταν τα παραδείγματα του Αντζουλά και του Μιχελή.

 

 

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 23/3/2001) Νίκος Μιχελής πήγε στη Μίλαν, με την ομάδα της Τρίπολης να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο. Ενώ ο 20χρονος (γεννημένος στις 4/2/2000) Γιώργος Αντζουλάς, δοκίμασε την τύχη του στη Φιορεντίνα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η Σασουόλο είναι κοντά στο να πληρώσει τη ρήτρα του Κυριακόπουλου, κάτι που φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη των Αρκάδων.

Σταθερή επιλογή αρκετών ομάδων από το εξωτερικό είναι και ο Τάσος Δουβίκας, που είχε κάνει δοκιμαστικά σε ομάδα της Αυστρίας,ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις του Τζίμα και Αλί Μπαμπά που έρχονται.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...