Ισπανία

“Φωτιά” από Ισπανό ρέφερι – “Οι διαιτητές υποστηρίζουν Ρεάλ”!

Ο πρώην Ισπανός διαιτητής, Ιτουράλντε Γκονζάλες, κλήθηκε να δηλώσει για τη διαιτησία στη La Liga, ρίχνοντας “λαβράκι” για τους haters.

Ο Γκονζάλες σύγκρινε τα δυο μεγαθήρια… διαιτητικά, λέγοντας πως η ομάδα που παίρνει σφυρίγματα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα το 90% των διαιτητών σφυρίζουν Ρεάλ, έναντι 10% της Μπάρτσα.

“Γίνεσαι διαιτητής επειδή σου αρέσει το ποδόσφαιρο, και αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν του αρέσει μια ομάδα. Είμαι τυχερός που γεννήθηκα στο Μπιλμπάο και υποστηρίζω την Ατλέτικο Μπιλμπάο. Ωστόσο, στην υπόλοιπη Ισπανία η πλειοψηφία είναι με τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα επειδή είναι οι δύο μεγάλες ομάδες της χώρας. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως όταν σφυρίζουν παιχνίδια τους δεν είναι επαγγελματίες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Σίγουρα η τοποθέτηση αυτή έχει δώσει πολλές αφορμές στα μέσα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου, καθώς πρόκειται για ρέφερι που βρέθηκε αρκετές φορές σε ντέρμπι Κλάσικο.

Μάλιστα τα social media έχουν πάρει φωτιά από τον κόσμο των δυο ομάδων, οι οποίοι μιλούν για τα πρωταθλήματα των δυο μεγαθήριων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο U17!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Εθνική Παίδων...

Ο νεαρός… Μουντιαλικός αστέρας του ΠΑΟΚ δίνει πολλές “υποσχέσεις”!

Το "διαμάντι" της γενιάς του 2009 άλλαξε θέση, άφησε...

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ