Ισπανία

Φτιάχνει επίθεση “φωτιά” η Ρεάλ! (vids)

Ξεπερνούν κάθε προσδοκία τα μελλοντικά σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι έχουν ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό την ανακαίνιση του Σαντιάγο Μπερναμπέου, με σκοπό να γίνει το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ευρώπη.

Ωστόσο τα όνειρα δεν σταματούν εκεί, αφού οι “μερέγχες” θέλουν να μπουν στο ανακαινισμένο στάδιο, έχοντας μία επίθεση “φωτιά”.

Σύμφωνα με την μαδριλένικη εφημερίδα AS, η Ρεάλ σκοπεύει να πλαισιώσει τον Εντέρ Αζάρ, με τους Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι “λος μπλάνκος” θέλουν να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα στους υπόλοιπους ανταγωνιστές και βλέπουν το νέο Μπερναμπέου ως την κατάλληλη ευκαιρία.

Παρόλα αυτά το σχέδιο παραμένει δύσκολο, καθώς δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρουν να αποκτήσουν και τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Προς έκπληξη όλων η πιο δύσκολη περίπτωση είναι εκείνη του Χάαλαντ. Ο 19χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ (γεννημένος στις 21/7/2000) συνεχίζει να πετάει “φωτιές” και πολύ δύσκολα θα σταματήσει πρόωρα την καριέρα του στους Βεστφαλούς.

Αντίθετα ο Κιλιάν Μπαπέ φαντάζει πιο εύκολη περίπτωση. Μπορεί ο 21χρονος άσος της Παρί (γεννημένος στις 20/12/1998) να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, όμως με 100 εκατομμύρια μπορεί να γίνει κάτοικος Μαδρίτης, τουλάχιστον όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Δείτε τους σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=klx8ANjTJto

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το βραζιλιάνικο ταλέντο που άναψε”φωτιές” σε Ολυμπιακό και Σαχτάρ!

Φαίνεται πως ο Ιανουάριος θα έχει αρκετό λατινοαμερικάνικο "αλατοπίπερο"...

Αυτός είναι ο ακριβότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής – Ποιοι συμπληρώνουν την 10άδα;

Ο Σεπτέμβρης που πέρασε ήταν γραμμένος με χρυσά γράμματα...

Ο ΠΑΟΚ έμαθε αντίπαλο για το Youth League!

Η U19 ομάδα της ΠΑΟΚ πήρε την απάντηση που...

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ