Ολυμπιακός

“Φτιάχνει” την άμυνα με γαλλικό διαμάντι ο Ολυμπιακός! (vid)

Επιμένει… γαλλικά ο Ολυμπιακός.

Οι “ερυθρόλευκοι” διατηρούν μία πολύ καλή παράδοση με τη γαλλική αγορά, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να φοράνε την κόκκινη φανέλα.

Κάτι που είναι πιθανόν να κάνει και ο 22χρονος Ζεντεόν Καλούλου. Σύμφωνα με to10.gr, ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη λίστα του τον δεξιό οπισθοφύλακα της Αζαξιό.

Οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις, καθώς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει απαντήσει στην πρόταση τους, γεγονός που καθιστά το μέλλον του στον σύλλογο αβέβαιο.

Έτσι η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς έχει βάλει στο στόχαστρο τον Καλουλού, για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει βγει από την ακαδημία της Λιόν, ο οποίος δεν έχει περάσει από τα “σαλόνια” της Ligue 1.

Όμως ο νεαρός έχει δείξει πως μπορεί να σταθεί επάξια σε οποιαδήποτε ομάδα, αφού αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της Αζαξιό.

Η Γαλλική ομάδα έχασε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία για έναν βαθμό, λόγω της απόφασης της κυβέρνησης για “λουκέτο” στις επαγγελματικές διοργανώσεις, με τον Καλουλού όμως να καταγράφει 19 συμμετοχές, μαζί με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Δείτε τον σε δράση:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μύθου: Ο 19χρονος του ΠΑΟΚ που σκοράρει μόνο στα μεγάλα ματς!

Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 19, ο Ανέστης Μύθου...

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

Ο ΟΦΗ “χτύπησε” διαμαντάκι για την Ακαδημία του!

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να εντάξει στην Elite Ακαδημία του...

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο “μάτι” ταλέντο από την Βουλγαρία!

Βουλγάρικα μέσα συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ