Άρης

“Φορτσάρει” για την επιστροφή ο Μπα! (photo)

Ανεβάζει “στροφές” για την επάνοδο του στο χορτάρι ο Αμπού Μπα.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη (γεννημένος στις 29/7/1998) νιώθει ενοχλήσεις αχίλλειο τένοντα από την προηγούμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

 

 

Ωστόσο σε αντίθεση με χθες, ο νεαρός ανέβασε ταχύτητες στην προπόνηση και δείχνει την πρόθεση του να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση του Άρη:

“Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η προπόνηση επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής, ενώ περιελάμβανε και τη διεξαγωγή οικογενειακού διπλού.

Οι Χαβιέ Ματίγια και Αμπού Μπα, που ανέβασαν ακόμη περισσότερο ρυθμό, ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα (αμφότεροι από αύριο θα δοκιμάσουν να μπουν –σταδιακά- σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης), ενώ ο Φάμπιαν Έμαν, από την πλευρά του, συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας.

Τόσο αύριο, Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό – Μπαίνει χειρουργείο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό, κάτι...

Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα φανέλα της Γαλανόλευκης!

Η adidas παρουσιάζει τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της...

Νίκη και συνεχίζει το αήττητο για τον Παναθηναϊκό!

Νικηφόρο πέρασμα από τις Σέρρες για τον Παναθηναϊκό, όπου...

Η Ρεάλ ετοιμάζει “τρελή” πρόταση για Έλληνα παιχταρά!

Πρόταση για Έλληνα παιχταρά φέρεται να ετοιμάζει η Ρεάλ...

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εντάχθηκε στην Ακαδημία!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης ανέλαβε τον νέο του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ