Παρασκευή, 18/10/24
ΠΑΟΚ

Έχει όλα τα φόντα για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία! (photo)

Έχε μεγάλη πέραση στον χώρο του ποδοσφαίρου ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός βρίσκεται από το 2015 στο δυναμικό της ακαδημία του ΠΑΟΚ και έχει γράψει μία λαμπρή σελίδα στην ιστορία των “μικρών” Θεσσαλονικιών.

 

 

Έχοντας αναλάβει την U19 από τον Ιούλιο του 2016, ο Γκαρσία έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρία σερί πρωταθλήματα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, ενώ κράτησε τους “δικέφαλους” του Βορρά για δύο χρόνια αήττητους.

Τα επιτεύγματα του έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό του ποδοσφαιρικού κόσμου και σε αυτό έρχεται να συμβάλει ακόμα περισσότερο ο πρώην συμπαίκτης και συνεργάτης του στον ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Ο Πολωνός μίλησε σε μέσο της πατρίδας του, όπου δεν δίστασε να αναφερθεί στην πολύ καλή δουλειά του Λατίνου τεχνικού, ενώ τόνισε πως είναι σε θέση να αναλάβει την πρώτη ομάδα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Επέστρεψε στην Ελλάδα ο μικρός Γιαννάκης!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την U19 του ΠΑΟΚ:

“Στον ΠΑΟΚ, η U19 είναι ο προθάλαμος της πρώτης ομάδας. Πολλά παιδιά έχουν πιθανότητες να βρεθούν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και εγώ με τον Πάμπλο τα προετοιμάζουμε για αυτό.

Έχουμε κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα υποδομών και σκεφτόμαστε το μέλλον. Ανυπομονούμε να σταματήσει η πανδημία του κορονοϊού που έπληξε σκληρά το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα μπορούν να αντέξουν.”

Για την συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία:

Υπήρξαμε και συμπαίκτες με τον Πάμπλο στον ΠΑΟΚ, γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον τέλεια. Είμαι ήρεμος, είναι εκρηκτικός, παρορμητικός και συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Προς το παρόν αποκτά εμπειρία και στον ΠΑΟΚ θεωρείται θρύλος.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν συγκεκριμένα σχέδια για τον Πάμπλο, οπότε δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι θα γίνει πρώτος προπονητής στο εγγύς μέλλον. Ίσως να με πάρει ως βοηθό του στην πρώτη ομάδα”.

Για την πανδημία του κορονοϊού και πόσο έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο:

“Όλος ο κόσμος το αισθάνεται. Στην Ελλάδα υπάρχει μια συζήτηση για την επανέναρξη της σεζόν, αλλά κάποιος πρέπει να πάρει την απόφαση.

Οι απώλειες είναι τεράστιες, αλλά δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια για να ξαναπαίξουμε. Πρέπει να προσαρμοστούμε στην νέα πραγματικότητα.”

Για το αν νιώθει περισσότερο Πολωνός ή Έλληνας:

“Χάρη στην μεταγραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι από την Γιαγκελόνια στον ΠΑΟΚ, ορισμένοι Έλληνες θυμήθηκαν ότι είμαι Πολωνός!

Είμαι πολύ κοντά στην Ελλάδα, είχα μια όμορφη περιπέτεια ως παίκτης εδώ, με εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά κύπελλα και χάρη στις εμφανίσεις μου εδώ, έπαιξα και στην εθνική ομάδα. Τώρα συνεχίζω εδώ ως προπονητής, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τις ρίζες μου.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γερμανία

Το μεγάλο όνειρο του Κουλιεράκη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φέρεται να έχει σαν μεγάλο του στόχο να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Και...
Ολυμπιακός (U19)

Ξεκινά το “ταξίδι” για φέτος ο Πρωταθλητής Ευρώπης!

Πανέτοιμος για την φετινή σέντρα στο Youth League είναι ο Ολυμπιακός, που θα συμμετάσχει ως πρωταθλητής Ευρώπης. Οι...
Κύπελλο (U19)

Κλήρωσε για τη νέα διοργάνωση του Κυπέλλου U19!

To Κύπελλο U19 θα είναι μέσα στις διοργανώσεις υποδομής, από αυτή τη σεζόν, με την κλήρωση να...
Ισπανία

“Δεν πρόκειται να επιστρέψω με αυτόν τον προπονητή”!

Ο Τιμπό Κουρτουά με μια του ατάκα... τελείωσε τον προπονητή της ομάδας του. Συγκεκριμένα ο Βέλγος κίπερ δεν...
Ισπανία

“Όσο ήταν ο Τσάβι η ομάδα έπαιζε σαν την…...

Η Μπαρτσελόνα του... Τσάβι δεν αποτελούσε φόβητρο για τις αντίπαλες ομάδες, όπως δήλωσε ένας παλιός προπονητής της. Ο...