Ιταλία

Έβαλε… φρένο στην Μπαρτσελόνα για Ντε Λίχτ η Γιουβέντους! (vid)

Με την πικρία έμεινε η Μπαρτσελόνα.

Οι “μπλαουγκράνα” προσπαθούν να διαπραγματευτούν με τη Γιουβέντους για αρκετά ονόματα, όμως οι “μπιανκονέρι” δεν αστειεύονται.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport, οι Καταλανοί προσπάθησαν να θέσουν στο τραπέζι το όνομα του Ματέις Ντε Λίχτ, όμως οι πρωταθλητές Ιταλίας απάντησαν αρνητικά.

Όπως ανέφεραν στην Μπαρτσελόνα, ο 20χρονος Ολλανδός (γεννημένος στις 12/8/1999) αποτελεί κομβικό στέλεχος του ρόστερ και δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Άλλωστε μία θετική απάντηση θα προξενούσε αρκετές εντυπώσεις, καθώς ο Ντε Λίχτ αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τον Άγιαξ, έναντι 85,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο ταλαντούχος αμυντικός μετράει 27 συμμετοχές και άπαντες στο Τορίνο ποντάρουν πολλά σε αυτόν.

Δείτε τον σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZjPENp9H6s4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ήθελα να παίζει ο Κάτρης – Τι συνέβη με Κολοσκάμη και έφυγε”!

Ο πρώην διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, μίλησε για...

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Σερβίας!

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της...

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ