Παρασκευή, 13/02/26
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026
Ιταλία

Έβαλε… φρένο στην Μπαρτσελόνα για Ντε Λίχτ η Γιουβέντους! (vid)

Με την πικρία έμεινε η Μπαρτσελόνα.

Οι “μπλαουγκράνα” προσπαθούν να διαπραγματευτούν με τη Γιουβέντους για αρκετά ονόματα, όμως οι “μπιανκονέρι” δεν αστειεύονται.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport, οι Καταλανοί προσπάθησαν να θέσουν στο τραπέζι το όνομα του Ματέις Ντε Λίχτ, όμως οι πρωταθλητές Ιταλίας απάντησαν αρνητικά.

Όπως ανέφεραν στην Μπαρτσελόνα, ο 20χρονος Ολλανδός (γεννημένος στις 12/8/1999) αποτελεί κομβικό στέλεχος του ρόστερ και δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Άλλωστε μία θετική απάντηση θα προξενούσε αρκετές εντυπώσεις, καθώς ο Ντε Λίχτ αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τον Άγιαξ, έναντι 85,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο ταλαντούχος αμυντικός μετράει 27 συμμετοχές και άπαντες στο Τορίνο ποντάρουν πολλά σε αυτόν.

Δείτε τον σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZjPENp9H6s4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήττα για την Εθνική Νέων από την Κροατία!

Στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στην Κροατία η Εθνική...

“Πολύ καλή η δουλειά στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για τα όσα...

Ήττα για την Εθνική από την Ουκρανία!

Στο πρώτο παιχνίδι του φιλικού τουρνουά στη Zelena Laguna...

Κληρώνει για την Εθνική μας στο Nations League!

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00 στις Βρυξέλλες θα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ